foto: AFP/Scanpix
Šokējošs skats Uhaņā - uz pustukšas ielas pie veikala atrod mirušu vīrieti
Vīrietis, kuram matos jau redzams sirmums, atrasts kāda slēgta mēbeļu veikala priekšā.
2020. gada 1. februāris, 13:22

Šokējošs skats Uhaņā - uz pustukšas ielas pie veikala atrod mirušu vīrieti

Jauns.lv

Ārvalstu medijos pēdējās dienas laikā ievērību guvis šokējošs ziņu aģentūras AFP uzņemts foto - Uhaņā, kurā strauji izplatās koronavīruss, uz ielas atrasts vīrietis bez dzīvības pazīmēm.

Vīrietis, kuram matos jau redzams sirmums, atrasts kāda slēgta mēbeļu veikala priekšā. Viņa rokās vēl bijis iepirkumu maisiņš, bet seju klājusi maska.

Uhaņā uz ielas atrod mirušu vīrieti

Ārvalstu medijos pēdējās dienas laikā ievērību guvis šokējošs ziņu aģentūras AFP uzņemts foto - Uhaņā, kurā strauji izplatās koronavīruss, uz ...

gallery icon

Mirušā nāves iemesls oficiāli vēl nav zināms, bet daudzi min, ka viņš ir koronavīrusa upuris.

Neilgi pēc fotogrāfijas uzņemšanas notikuma vietā ieradušies arī mediķi un policija, kura veica teritorijas nožogošanu. Par spīti tam, ka ierasti Uhaņā šī iela ir cilvēku pilna, šajās dienās uz tās sastopami vien daži iedzīvotāji.

Kāds aģentūras sastapts vietējais iedzīvotājs norāda, ka tic, ka vīrs uz ielas miris tieši no koronavīrusa: "Tas ir šausmīgi. Šajās dienās miruši daudzi."

Jauns.lv jau ziņoja, ka Ķīnā mirušo skaits jaunā koronavīrusa uzliesmojumā ir pieaudzis līdz 259 cilvēkiem, savukārt apstiprināto infekcijas gadījumu skaits palielinājies līdz 11 791, sestdien paziņoja valdība.

Pēdējās diennakts laikā ir reģistrēti 45 jauni nāves gadījumi uzliesmojuma epicentrā Hubei provincē un viens - citur Ķīnā, paziņoja Nacionālā veselības komisija.

Hubei provincē pēdējās diennakts laikā arī tika apstiprināti 1347 jauni infekcijas gadījumi, palielinot apstiprināto infekcijas gadījumu skaitu šajā provincē līdz 7153.

Jaunā koronavīrusa infekcijas gadījumi jau ir apstiprināti vairāk nekā 20 ārvalstīs, bet tā izraisīti nāves gadījumi līdz šim reģistrēti tikai Ķīnā.