Šī viena slepenā sastāvdaļa sautētus kāpostus padarīs neticami gardus
foto: Shutterstock
Garšīgi

Šī viena slepenā sastāvdaļa sautētus kāpostus padarīs neticami gardus

Jauns.lv

Kā sautētus jeb štovētus kāpostus padarīt daudz garšīgākus? Nepieciešama tikai viena papildus sastāvdaļa.

Pagatavot kāpostus pēc šīs receptes varēs pat iesācēji. Tātad, sākam. Vispirms ripiņās sagriežam sīpolu un sarīvejam burkānu.

Apcepam abas sastāvdaļas augu eļļā. Pēc tam pievienojam kāpostus un sautējam, kamēr dārzeņi sāk izdalīt tiem raksturīgi patīkamo aromātu.

Tagad ir pienācis brīdis slepenajai sastāvdaļai – pievienojam nedaudz pienu un turpinām sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko. Pievienojam sāli, piparus pēc garšas.

Jā vēlas, var pievienot arī citas garšvielas, tāpat svaigos zaļumus. Pēc tam izslēdzam plīti. Neticami gardie kāposti ir gatavi!