- 115 g auzu pārslas
- 100 g sviests (istabas temperatūrā)
- 1 ola
- 80 g brūnais cukurs
- 140 g milti
- Šķipsna sāls
- 1 tējkarote kanēlis
- 1 tējkarote cepamais pulveris
- 100-150 g “Rūdolfs” tropisko augļu krēms ar čia sēklām
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni 185 grādus karstu. Puto sviestu ar cukuru, kad izveidojas krēmīga masa pievieno olu un saputo. Sajauc kopā sausās sastāvdaļas un putojot pamazām pievieno sviesta masai;
- Saveļ nelielas bumbiņas un liek uz cepamās pannas, kurai uzklāts cepamais papīrs. Bumbiņas ar rokām saplacina veidojot nelielo iespiedumu centrā. Cep cepumus 12-15 minūtes, nedaudz atdzesē;
- Cepuma centrā liek “Rūdolfs” tropisko augļu krēmu ar čia sēklām un pasniedz.