foto: Publicitātes foto
Kanēļa – auzu cepumi ar tropisko augļu krēmu
Garšīgi
2020. gada 30. novembris, 10:50

Kanēļa – auzu cepumi ar tropisko augļu krēmu

Jauns.lv

Nepieciešams:

Pagatavošana: 

  • Uzkarsē cepeškrāsni 185 grādus karstu. Puto sviestu ar cukuru, kad izveidojas krēmīga masa pievieno olu un saputo. Sajauc kopā sausās sastāvdaļas un putojot pamazām pievieno sviesta masai;
  • Saveļ nelielas bumbiņas un liek uz cepamās pannas, kurai uzklāts cepamais papīrs. Bumbiņas ar rokām saplacina veidojot nelielo iespiedumu centrā. Cep cepumus 12-15 minūtes, nedaudz atdzesē;
  • Cepuma centrā liek “Rūdolfs” tropisko augļu krēmu ar čia sēklām un pasniedz.
foto: Publicitātes foto

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs"