Ēdam zivis! Recepte - laša fileja ar pikanto kinzas mērci
Kinza ir garšaugs ar raksturu, ar kuru ne visi "saprotas" uzreiz, taču - iesakām pamēģināt to kombinācijā ar lasi. Labu ēstgribu!
Garšīgi

Ēdam zivis! Recepte - laša fileja ar pikanto kinzas mērci

Jauns.lv

Zinātnieki ir atklājuši, ka zivju ēšana ne tikai sniedz garšas baudu, bet uzlabo veselības stāvokli. Tā kā lasis satur daudz vitamīnu un citu organismam nepieciešamo vielu, tas ir pietiekams iemesls, lai arī jūs izmēģinātu šo recepti!

Sastāvdaļas

    500g laša fileja ar ādu

    100g kinzas

    1 laims

    2 ēd.k. sojas mērce

    1 čili pipars

    1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

*    Laša fileju pārliet ar sojas mērci un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos līdz gatavībai.

*    Kinzu smalki sakapāt. Čili piparu sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Tāpat sagriezt ķiploka daiviņu. Kinzu sajaukt ar čili pipariem, ķiplokiem un laima sulu.


*    Laša fileju pasniedz ar pagatavoto mērci. Klāt var pasniegt rīsus. 

Teksts un foto: BonAppetit.lv