
Siltas piparu pusītes piepildīt ar sieru, pārlikt cepamā formā, un burtiski uz 5 min. ielikt cepeškrāsnī.
Garšīgi
2015. gada 14. oktobrī, 19:37
Gardie pildītie pipari ar mājas sieru - recepte
Vai zināji, ka paprikā askorbīnskābes ir krietni vairāk nekā citronos un upenēs? Taču ir vēl kāds fakts – pareizi pagatavota paprika ir vienreizēji garšīga. Izmēģini šo recepti!
Sastāvdaļas
4 pipari
400g mājas siers
3-4 ēd.k. olīveļļa
2 ēd.k. kaperi
kaltēts timiāns
čili pipari
1 ķiploku daiviņa
sāls, pipari
Pagatavošana
Piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un plēves. Piparus apslacīt ar olīveļļu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept uz pannas vai grila 15 min.
Mājas sieru sajaukt ar smalki sakapātiem kaperiem un ķiploku daiviņu. Pievienot čili piparus, timiānu un sāli pēc garšas. Siltas piparu pusītes piepildīt ar sieru, pārlikt cepamā formā, un burtiski uz 5 min. ielikt cepeškrāsnī.
Pasniedz siltus.
Teksts un foto: BonAppetit.lv