No visa, kas pa rokai - salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē
Tāda izskatās slaveno Cēzara salātu mūsdienu versija. Labu ēstgribu!
Garšīgi

No visa, kas pa rokai - salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē

Jauns.lv

Restorators Cēzars Kardīni savus slavenos salātus radīja no tā, kas bija pa rokai, kad restorānā bija daudz viesu un dzeramā, bet nebija ar ko viesus cienāt. Mēs arī tāpat – no tā, kas bija pa rokai, radījām jaunus salātus Cēzara gaumē. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Sastāvdaļas

    100g kūpināta šķiņķa

    50g salātlapas

    50g rīvēts siers Parmezāns

    8-10 kiršu tomātiņi

    40g grauzdiņi

    Salātlapas noskalot, lielākas saplūkāt ar rokām, pārlikt salātu bļodā.

    Mērcei krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Mērci sajaukt ar salātlapām. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos. Vienā malā liek sagrieztu šķēlēs šķinķi, pārkaisīt ar sieru un grauzdiņiem. Izdekorēt ar kiršu tomātiņiem.


Teksts un foto: BonAppetit.lv