Studenti atraduši dīvānā 40 000 dolāru
Noderīgi ikdienā
2015. gada 8. decembris, 12:00

Studenti atraduši dīvānā 40 000 dolāru

Jauns.lv

Šis gadījums notika pagājušā gadā Ņujorkā, kad vietējie studenti atrada apslēptu mantu nesen iegādātajā dīvānā. Par to rakstīja „The Guardian”. Kas līdzīgs atgadījās tajā pašā gadā ar pensionāru no Teksasas, kurš iegādājās kumodi un atrada tajā daudz senlaicīgo rotu, ziņas par norādīto atgadījumu izplatīja „ABC News”.

Tā notiek un ne reti. It īpaši Ziemassvētku priekšvakarā. Tomēr tam ir nepieciešams pielikt nedaudz pūļu. Mūsu kaimiņi Igaunijā jau vairāk nekā 20 gadu zina, ka uzsākt meklējumus ir nepieciešams no veikaliem „ Home4you ”. Protams, nevar garantēt, ka katrā dīvānā vai kumodē būs apslēpta manta, bet dāvanu radiniekiem un tuviniekiem, draugiem un sev mīļajam, noteikti atradīsiet.

Katrs vēlas, lai tieši viņa dāvana iepatiktos un paliktu atmiņā. Bet kā izvairīties no nevajadzīgo lietu iegādes, un kā iegādāties kaut ko tiešām patīkamu, neaizmirstamu un vērtīgu, turklāt neiztērējot visus savus iekrājumus? Un atbilde ir vienkārša, dāvanas ir jāmeklē tīmekļa vietnē www.home4you.lv vai Rīgā, Brīvības gatvē 208, ja dvēselei ir tuvāki reāli piedzīvojumi.

Šeit, izņemot neparastas mēbeles, var atrast arī smalkus svečturus jebkurai gaumei, aromātiskas sveces, vāzes, aizkustinošus rotājumus mājai, gleznas, traukus, interjera dizaina priekšmetus, neiedomājamus mākslīgus ziedus un daudz kā cita. Visu pat nevar uzskaitīt, vieglāk ir apmeklēt tīmekļa vietni www.home4you.lv un apskatīties pašam.

Socioloģiskas aptaujas, kas tika veikta tieši pirms gada Latvijā, rezultāti liecina, ka 15% no visiem aptaujātajiem dod priekšroku saņemt dāvanā Ziemassvētkos skaistus svečturus, 7% dievina oriģinālus eglīšu rotājumus. Seniori dod priekšroku siltajām mantām, vilnas čībām, plediem (37%). Sievietes priecājas saņemtajiem dāvanā skaistajiem traukiem (41%), bet bērniem par lielisku dāvanu var kļūt ērts darba krēsls (17%). Lielai ģimenei derēs jauns dīvāns vai galds, pie kura var visi sanāk kopā, bet galdam savukārt būs nepieciešami ērti krēsli.

Turklāt ar katru gadu visvairāk cilvēku dod priekšroku dāvanu iegādei internetā. Tā vairāk kā 65% no aptaujātajiem paziņoja, ka šādi pirkumi samazina pirms Ziemassvētku stresu. Var ieekonomēt daudz laika un nervu, ja nogurdinošas skriešanas pa veikaliem vietā, var pagulēt uz dīvāna un pašķirstīt interneta katalogu www.home4you.lv. Turklāt piegāde šajās svētku dienās būs bezmaksas. Lieliska dāvana no veikala visiem saviem pircējiem.

Protams, daudzi ir saskārušies ar to, ka iepērkoties internetā ir jāsastopas ar vilšanos savās gaidās. Lūk, šoreiz tas nebūs tāds gadījums. Izvēlies cik vien vēlies, bet pēc tam, ja būs tāda vēlme, atnāc un apskaties kā izskatās realitātē, aptausti, pagrozi rokās – tevi vienmēr gaidīs Rīgā, Brīvības gatvē 208 (pie VEF tilta). Starp citu, ja izlemsi pārcelties no dīvāna pie darba galda – mēs esam sagatavojuši tev plašu biroja krēslu izvēli, uz daudziem tu varēsi pasēdēt.

Ar mūsu palīdzību jūs varēsiet ne tikai pilnībā aprīkot savu dzīvokli ar kvalitatīvām mēbelēm, bet arī izveidot savu neatkārtojamo stilu interjerā, atrast to lietu, kuru tik ilgi meklējāt: sākot ar greznām vitrīnām un beidzot ar galda salvetēm. Dvieļi, galdauti, paklāji, spoguļi – mēs esam padomājuši par katru sīkumu, līdz pat puķu podiem un to statņiem. Un, starp citu, jā, neaizmirstiet, tas viss var kļūt par lielisku dāvanu Ziemassvētkos! Izcila kvalitāte ar demokrātisku cenu atstāj vietu plašai fantāzijai.

Bet iestāsies pavasaris – atkal esiet laipni lūgtu apmeklēt tīmekļa vietni www.home4you.lv. Mums ir viss, kas nepieciešams jūsu dārzam: dārza mēbeles, šūpoles un šūpuļkrēsli, saulessargi un teltis, batuti, lecekti, žogi puķu dobēm un pat barbekjū grils un gāzes sildītāji. Jo „Home4you” aizpilda tukšas vietas.

Interneta veikals home4you.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar

www.home4you.lv / Publicitātes foto