foto: ekrānuzņēmums no REUTERS video
Šis restorāns ir ideāla vieta, ja vēlies pusdienot pilnīgi viens
Garšīgi
2018. gada 26. novembris, 06:03

Šis restorāns ir ideāla vieta, ja vēlies pusdienot pilnīgi viens

Jauns.lv

Ja arī tu piekrīti franču filozofam Žanam Polam Satram, ka "elle - tie ir citi cilvēki", šis Ramen restorāns Ņujorkā var kļūt par tavu iecienītāko vietu, ja vēlies paēst ārpus mājām. Japāņu restorānu tīklam "Ichiran" piederošajā ēdināšanas iestādē Manhatanā interjers ir ierīkots tā, ka ikviens klients var ēdienu baudīt bez citu ēdēju traucējošās klātbūtnes - pilnīgi viens.

Šajā japāņu stila Ramen ēdienu restorānā pavisam ir 46 privātas kabīnītes. Tās visas ir savienotas ar restorāna virtuvi, kur pa īpašu lodziņu ēdiens sasniedz savu pasūtītāju.

foto: ekrānuzņēmums no REUTERS video

Pasūtīt ēdienu vai dzērienu klienti var, nebilstot ne vārdiņa. Pietiek vienkārši, ja uzraksti savu vēlmi uz papīra lapiņas. 

"Ichiran" ir ģimenei piederošs restorānu tīkls, kuru izveidojis Manamu Jošitomi. Patlaban viņam pieder 77 restorāni, lielākā daļa no tiem atrodas Japānā, taču daži arī citviet - Ņujorkā, Honkongā un Taivānā.

foto: ekrānuzņēmums no REUTERS video

Nākamgad Ņujorkā tiks atvērts vēl viens restorāns. Tas atradīsies Taimskvērā, un tur viesu ērtībām būs vairāk nekā 100 privātu kabīnīšu.

"Ichiran" restorānu tīklam pieder gan tradicionālie restorāni, gan individuālistiem domātie, taču visus tos vieno galvenā lieta - ēdienu kritiķu izslavētā japāņu virtuve: "Tonkotsu" Ramen zupa ar cūkgaļas buljonu un svaigi gatavotiem makaroniem. Klienti var izvēlēties, cik sāļu un biezu buljonu viņi vēlas, kā arī sastāvdaļas. Šā ēdiena cena ir nepilni 19 dolāri. Un - nekādu dzeramnaudu.

foto: ekrānuzņēmums no REUTERS video