Brokastu uzkoda no jūras zivs - makreles
Makrele labi garšo ar biezpienu un gurķu salātiem.
Garšīgi

Brokastu uzkoda no jūras zivs - makreles

Jauns.lv

Kā pagatavot gardu zivi, māca Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.

Vislabāk izvēlies treknu jūras zivi – svaigas makreles (mēs esam pieraduši to saukt par skumbriju) fileju apkaisi ar sāli un ½ stundu ļauj ievilkties. Tad pārlej to ar baltvīna etiķi un atkal ½ stundu ļauj ievilkties.

Gatavs! Labi garšo ar zaļumu biezpienu un gurķu salātiem.

Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.
Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.
Žurnāls “100 Labi Padomi” / Foto: Rojs Maizītis