foto: Kyiv Animal Rescue Group/Facebook
Izmisusi ukraiņu omīte sūdzas, ka dinozaurs nedēļām mielojas ar viņas kabacīšiem
"Dinozaurs".
Mūsu mīluļi
2017. gada 7. augusts, 19:15

Izmisusi ukraiņu omīte sūdzas, ka dinozaurs nedēļām mielojas ar viņas kabacīšiem

Kasjauns.lv

Ukrainas dzīvnieku glābēji steiguši palīgā kādai sirmgalvei, kuras mērs bija pilns - jau vairākas nedēļas, kā stāstīja kundze, pa viņas dārzu siro dinozaurs, kurš noēd kabačus. Dzīvnieku glābēji ieradās notikuma vietā, kur atrada ne gluži dinozauru, bet gan vairāk nekā metru lielu iguānu. 

Savādie notikumi risinājušies kādā ciemā netālu no galvaspilsētas Kijevas. Sieviete zvēriņu aizstāvjiem sūdzējusies, ka dinozaurs jau vairākas nedēļas mielojas ar viņas izaudzētajiem kabacīšiem un izmīda dobes. 

Lai arī stāsts šķita ne visai ticams, dzīvnieku aizstāvji tomēr devās talkā sievietei, un krūmos pie mājas pamanīja aizdomās turēto "dinozauru" - iguānu. Vēlāk tika noskaidrots, ka dzīvnieks, visticamāk, izmucis diezgan sen, jo bija izkāmējis un atūdeņojies.

Iguāna notveršanas brīdī lielas pretenzijas neesot izrādījusi. Glābēji viņu nogādāja Kijevas zoodārza veterinārajā klīnikā. 

Iguānas mīt Centrālajā un Dienvidamerikā, taču lādzīgā rakstura dēļ cilvēki nereti tās izvēlas par saviem mājdzīvniekiem. 

"Dinozaurs", kurš noēda ukraiņu omītes kabaču ražu

"Dinozaurs", kurš noēda ukraiņu omītes kabaču ražu

gallery icon
10


 

Tēmas