Pēkšņi apprecējusies simpātiskā aktrise Evija Skulte. FOTO
Slavenības

Pēkšņi apprecējusies simpātiskā aktrise Evija Skulte. FOTO

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra un seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte Jaungadā otrreiz izgāja pie vīra, turklāt ne tepat Latvijā, bet siltajās zemēs. „Mans vīrs ir latvietis,” atzīst Evija.

Pēkšņi apprecējusies simpātiskā aktrise Evija Skul...
Aktrisei Evijai Skultei 2014. gads iesākās sevišķi veiksmīgi – viņa otrreiz apprecējās!
Aktrisei Evijai Skultei 2014. gads iesākās sevišķi veiksmīgi – viņa otrreiz apprecējās!

Pēdējā laikā nekas neliecināja, ka daiļajai aktrisei būtu kādas pastāvīgas attiecības. Sabiedrībā viņa izgāja viena, pirmizrāžu ballītēs viņai pie sāniem nebija neviena kavaliera. Bet nu Evija vairs nav brīva sieviete. Jaungadā aktrise izgājusi pie vīra, kura vārdu pagaidām neatklāj. „Esmu apprecējusies! Vīrs ir latvietis, bet vairāk neko nevēlos stāstīt,” sarunā ar portālu Kasjauns.lv bilda aktrise. Pērn intervijā žurnālam „Rīgas Viļņi” aktrise atklāja, ka no vīrieša sagaida tikai mīlestību un sapratni, viss pārējais ir pakārtots tai: „Ir tik fantastiski, ja atrodi cilvēku, ar kuru uzskati ir tādi paši kā tev – bērna audzināšanā, dzīves filozofijā, uzticamībā. Ja viss sakrīt, tad ir ļoti viegli dzīvot kopā!”.

Eviju atceramies kā pagājušās vasaras populārā seriāla „Viņas melo labāk” Martas lomas atveidotāju. Seriāla filmēšanas laikā Evijai izveidojās dienesta romāns ar seriāla producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru kopā viņa baudīja izklaides pasākumus arī festivālā „Positivus” Salacgrīvā. Taču, beidzoties seriāla filmēšanai, abu romantiskās attiecības pajuka.

Evija audzina divus dēlus, Robertu (8 gadi) un Bruno (10 gadi), kuri dzima iepriekšējā laulībā ar scenogrāfu Kristapu Skulti. Pēc 10 laulībā nodzīvotiem gadiem, 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Interesanti, ka arī ar pirmo vīru Kristapu, Evija apprecējās gada nogalē, Otrajos Ziemassvētkos, bet medusmēnesi baudīja siltajās Kanāriju salās.

Jau pēc mēneša Evijai Skultei sāksies filmēšana seriālam „Viņas melo labāk”, lai vasaras sezonā seriāla skatītājus varētu priecēt ar turpinājumu dramatiskajiem notikumiem.

Sveicam aktrisi laimīgajā dzīves notikumā!

Evijas Skultes kāzu fotogrāfijas

 

Evijas Skultes koķetā fotosesija žurnālam "Kas Jauns"

Evija Skulte ar dēliem un ikdienas gaitās

Kasjauns.lv/ Foto: Rojs Maizītis, Aiga Rēdmane, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, ekrānuzņēmumi no „draugiem.lv”