Vai jūs pirktu smaržas, kuras reklamē aktrise ar tik īgnu sejas izteiksmi?
Jaunajai smaržu reklāmai aktrise Kristena Stjuarte pozējusi puskaila. Bet viņas seja izteiksme šķiet tik garlaikota un saīgusi.
Slavenības
2014. gada 17. janvāris, 09:28

Vai jūs pirktu smaržas, kuras reklamē aktrise ar tik īgnu sejas izteiksmi?

Jauns.lv

Sāgas „Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte nesen pozējusi zīmola „Balenciaga” rīkotajā fotosesijā, reklamējot kompānijas jaunākās smaržas „Rosabotanica”.

Lai gan reklāma veidota jutekliska un Kristena Stjuarte fotogrāfijām pozē „topless”, bez krūšturīša, – daudzu uzmanību krietni vairāk piesaistījusi aktrises šķietami garlaikotā sejas izteiksme un sājais smaidiņš. Vai tev pēc šādas reklāmas aizvien gribētos doties uz veikalu un iegādāties šīs smaržas?

Par Kristenas vienmēr nemainīgo sejas izteiksmi savulaik internetā klīda joks. Asprāši bija izveidojuši kolāžu ar neskaitāmām aktrise fotogrāfijām, kurās viņa izskatījās vienādi. Kolāžai bija dots nosaukums „Kristenas Stjuartes emociju tabula” un katram attēlam klāt pierakstīts viņas emocionālais stāvoklis. Bēdīga vai priecīga, ieinteresēta vai garlaikota, nikna vai izbijusies – viņa vienmēr izskatās vienādi, it kā būtu ar kaut ko neapmierināta un sliktā garastāvoklī.

Pērn Amerikā veiktajā aptaujā vairums stiprā dzimuma pārstāvju atzinuši, ka Stjuarte viņiem nešķiet seksīga. Viņi aktrisi uzskata par nepateicīgu, nenobriedušu, narcistisku, drāmas karalieni un apmaldījušos bērnu.

Kristena vienmēr izskatās nomākta, nepamierināta un sliktā garastāvoklī – norādījuši puiši. „Vai viņa varētu reiz beigt žēloties par slavas ēnas pusēm? Viņa tomēr šovbiznesa industrijā darbojas jau no bērnības un šo ceļu pati izvēlējās. Viņu uz ielas nesavervēja talantu aģenti un neievilināja šajā arodā ar viltu. Ja viņa nevēlējās kļūt slavena, viņai vajadzēja izvēlēties citu darbu,” – norādījuši respondenti. „Viņai vajadzētu doties uz koledžu, ko viņa intervijās izteikusies, ka vēlas darīt, un pārtraukt filmēties kino. Vienīgais, ko no viņas var dzirdēt: cik nejauka ir preses cilvēku attieksme, cik neciešamu viņas dzīvi padara paparaci, ka visiem ir maldīgi priekšstati par viņu un viņa nevēlas ‘izplatīt melus visu atlikušo dzīvi’. Lai taču viņa mitējas žēloties un uzteic darbu. Ja nepatīk tas, ko dari, izvēlies ko citu!”


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press