Odiozais krievu politiķis Žirinovskis pavēl nodarboties ar seksu ne biežāk kā 4 reizes gadā
Vladimirs Žirinovskis apskaužami regulāri nāk klajā ar dažādiem dīvainiem paziņojumiem, kurus orators pasniedz ar lielu pārliecības devu.
Trakā pasaule
2014. gada 14. janvāris, 11:53

Odiozais krievu politiķis Žirinovskis pavēl nodarboties ar seksu ne biežāk kā 4 reizes gadā

Jauns.lv

Krievijas Liberālsociodemokrātu partijas galva Vladimirs Žirinovskis nācis klajā ar paziņojumu, ka kolēģiem partijā būtu jāierobežo sava seksuālā apetīte un mīlēties nedrīkstētu biežāk kā reizi ceturksnī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Pornogrāfijas, erotikas skatīšanās un visādas tādas filmas ir frivolas, un gados jauniem skatītājiem rada maldīgu priekšstatu par to, ka vairāk nozīmē labāk. Nē, retāk ir labāk! Sekss pieļaujams tikai tad, kad starp diviem cilvēkiem ir abpusējas simpātijas. Standarts - trīs vai četras reizes gadā, tas ir pilnībā pietiekami," savā paziņojumā pauda Žirinovskis.

Viņaprāt veselīgs dzīvesveids sevī ietver atteikšanos no jebkurām pārmērībām, tostarp no pārāk bieža seksa. Savā diktātā politiķis arīdzan uzsver, ka pieklātos atsacīties arī no regulāras alkohola lietošanas, pīpēšanas, kā arī biežas gaļas ēšanas.

Kāds pirms pieciem gadiem veikts pētījums liecina, ka krievu nācija par zemu libido nevarētu sūdzēties: Krievija ir viena no trim valstīm, kurās ļaudis mīlējas visbiežāk, vidēji tie ir 143 dzimumakti gadā, un aptuveni 80% krievu sekss ir vismaz vienu reizi nedēļā.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press