Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Bijonsē meitai dzimšanas dienā noīrē īstu zvērudārzu! FOTO
Bijonsē ar vīru reperi Jay-Z meitai Blū Aivijai otrajā dzimšanas dienā bija sarūpējusi daudz eksotisku zvēriņu.
Slavenības

Bijonsē meitai dzimšanas dienā noīrē īstu zvērudārzu! FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Bijonsē (32) un viņas vīrs reperis Jay-Z (44) nesen kā atzīmējuši meitiņas Blū Aivijas otro dzimšanas dienu.

Bijonsē meitai dzimšanas dienā noīrē īstu zvērudār...

Mīlošie vecāki mazajai Blū dzimšanas dienā sarīkoja princešu ballīti. Lai svētki izdotos patiešām neaizmirstami Bijonsē un Jay-Z noīrējuši „Jungle Island” savvaļas parku un botānisko dārzu Maiami.

Princešu ballītē mazā jubilāre un viņas mamma bija rotājušās ar tiārām matos, bet sejas krāsojušas eksotiskiem motīviem. Jubileju apmeklēja arī Bijonsē kolēģes no grupas „Destiny’s Child” laikiem – Kellija Roulenda un Mišela Viljamsa.

Nedēļu pēc meitas dzimšanas dienas, fotogrāfijas no ballītes Bijonsē ievietoja savā mājaslapā internetā. Attēlos redzams, kā Bijonsē no pudelītes baro tīģeri, tur klēpī pērtiķi un pat ir ap kaklu aplikusi milzu pitonu.

Blū Aivijai dzimšanas dienā varēja priecāties arī par citiem eksotiskajiem dzīvniekiem: pingvīniem, ķenguriem un lemuriem.

Netiek atklāts, cik pāris samaksājis par zvēru dārza īri, zināms vien tas, ka VIP tūre pa rezervātu un botānisko dārzu izmaksā 240 dolāru. Vietas slēgšana pilnībā ģimenei visticamāk izmaksājusi vairākus tūkstošus dolāru.

Bijonsē meitai dzimšanas dienā noīrē īstu zvērudārzu

Bijonsē meitai dzimšanas dienā noīrē īstu zvērudārzu


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press