Arī Parisa Hiltone izgājusi sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO
Aizvien lielāku popularitāti slaveno sieviešu vidū iemanto pikanti vakartērpi zem kuriem dāmas nevar uzvilkt apakšveļu. Šādos tērpos sabiedrībā izgājusi arī Parisa Hiltone un Džoana Krupa.
Slavenības
2014. gada 3. februāris, 05:57

Arī Parisa Hiltone izgājusi sabiedrībā bez apakšveļas. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone un modele Džoanna Krupa pievienojušās „apakšveļas nīdēju” pulciņam. Arī viņas izgājušas sabiedrībā tērpos ar caurspīdīga auduma ielaidumiem, provocējot klātesošos ar to, ka viņām zem kleitas nav apakšveļas.

Vēl ne tik sen slavenības provocēja sabiedrību, apmeklējot pasākumus caurspīdīgos tērpos zem kuriem bija redzama apakšveļa. Taču tagad viņas spērušas soli tālāk un izvēlas vēl kliedzošākus tērpus: to caurspīdīgā auduma ielaidumi nepārprotami parāda, ka nēsātājai zem apģērba apakšveļas nav vispār!

Parisa Hiltone un Džoana Krupa pikantus tērpus bija izraudzījušās „Grammy” balvu ceremonijas ieskaņas pasākumu apmeklējumiem. Lai gan neviena no dāmām nebija nominēta prestižajai mūzikas balvai, klātesošo uzmanība pasākumos viņām bija garantēta. Parisa bija izvēlējusies modes nama „Haus of Milani” vakartērpu, kas piesedza viņas dekoltē zonu, taču atsedza auguma lejasdaļu, demonstrējot, ka viņai nav biksīšu.

Salīdzinājumā ar mis Hiltoni, poļu izcelsmes modeles Džoanas Krupas izvēle bija vēl drosmīgāka. Modele, kura ierindojas žurnāla „Maxim” sastādītā topa 100 visseksuālāko sieviešu skaitā, pasākuma apmeklējumam bija izraudzījusies zīmola „Michael Costello” vakarkleitu, kas atsedza gan dekoltē zonu, gan ķermeņa lejasdaļu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press