Seksīgā Lee iesaka sievietēm dzemdēt. FOTO
Dīdžejmeitene Liene Ušakova arī pēc bērniņa dzimšanas publiskos pasākumos uztur seksīgās meičas tēlu.
Slavenības
2014. gada 26. februārī, 04:55

Seksīgā Lee iesaka sievietēm dzemdēt. FOTO

Jauns.lv

Par multimākslinieci dēvētā dziedātāja Liene Ušakova jeb seksīgā Lee (pirms precībām pazīstama kā Liene Brikouska), kura nesen kļuva par māmiņu, ne tikai kāpa uz Eirovīzijas nacionālās atlases, bet uzskata, bērns ir vēl lielāks stimuls darīt daudz, daudz vairāk.

Seksīgā Lee iesaka sievietēm dzemdēt. FOTO...

Pagājušajā nedēļā, kad Ventspilī Teātra namā „Jūras vārti” notika Eirovīzijas nacionālā atlase, bijusī „okartiete” Liene Ušakova bija viena no konkursanta Markusa Rivas bekvokālistēm. Uz Ventspili viņa devās kopā ar vīru un dēliņu. Tiesa gan, abi ģimenes vīrieši par Lienes priekšnesumu īkšķus turēja viesnīcas numuriņā un nacionālo atlasi klātienē nevēroja.

Liene uzsver, ka, kopš viņai ir ģimene un mazulis, esot dubults spars kaut ko darīt. „Gribu visām topošajām un esošajām māmiņām novēlēt izturību, pacietību. Bet tām sievietēm, kam bērnu vēl nav, gribu novēlēt, lai viņas rada bērniņus, jo bērns sniedz vēl lielāku stimulu dzīvē paveikt ko vērtīgu. Jo tad var darīt iecerētās lietas, piepildīt sapņus, tikai ar daudzkārt lielāku jaudu un apņēmību. Bērniņš dod milzīgu iedvesmu!” sapratusi Liene. Mūziķe arī piebilst, ka viņai mazulis licis daudzas lietas uztvert citādāk un kļūt daudz apdomīgākai: „Nākas ievērot daudzas citas lietiņas, ko kādreiz laidu gar ausīm. Mazulis disciplinē.”

Liene Ušakova 2014. gada Eirovīzjas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā

Liene Brikovska bērniņa gaidībās

Lienes Brikouskas videoklipa „Sapņu pilsēta” prezentācija

Markus Riva Eirovīzijas dziesma „Lights On”
Liene Brikouska - „Sapņu pilsēta”