Kā Miks Indrašis pirmo reizi mūžā uzcepa picu. FOTO
Kluba Rīga „Dinamo” hokejisti pirms Kontinentālās Hokeja līgas izslēgšanas spēlēm devās uz picēriju, kur pagatavoja jaunas picas un pirmie tās arī nodegustēja. Lai arī hokejisti ziņoja, ka darbs virtuvē nav viņu iecienītākā nodarbe, picas sanāca ēdamas.
Unikālās picu receptes radīja Rīgas „Dinamo” piecinieks, uzbrucēji Miks Indrašis, Gints Meija, Aleksandrs Ņiživijs, kā arī aizsargi Rodrigo Laviņš un Oskars Cibuļskis. Gatavojot katrs savu kulinārijas meistardarbu visi hokejisti atzina, ka pica ir ļoti iecienīts ēdiens sezonas laikā, kā arī par vissvarīgāko tās sastāvdaļu vienbalsīgi tika atzīta gaļa.
Miks Indrašis pagatavoja „Čempionu” picu, Gints Meija - „Dinamo” picu, Aleksandrs Ņiživijs - picu „Trāpīgā”, aizsargs Rodrigo Laviņš meistarīgi radīja „Izlases” picu un Oskars Cibuļskis - picu „Uzvaras garša”.
Hokejisti atzina, ka ikdienā paši ēst gatavo reti. Miks Indrašis sarunā ar portālu Kasjauns.lv atklāja, ka virtuvē viņam nepatīk rosīties. „Varu uzvārīt pelmeņus, bet vispār ēst negatavoju, to ļoti labi dara mana draudzene,” dzīvesbiedres prasmes novērtē hokejists. Viņam vislabāk garšo vienkārši latviešu ēdieni, kā, piemēram, kartupeļi ar štovētiem kāpostiem un karbonādi. Papēža kaula savainojums liedz sportistam šobrīd palīdzēt komandai laukumā, bet Miks atbalstīs savējos no tribīnēm mājas spēļu laikā.
Kā hokejisti gatavoja picas, skatiet galerijā!
Rīgas „Dinamo” hokejisti cep picas