Kam dzīvē ir pateicīga Madonna? FOTO
„Iemesli būt pateicīgai,” popzvaigzne Madonna pierakstījusi komentārā „Instagram” blogā publicētajai foto kolāžai, kurā atrāda visus četrus savus bērnus.
Slavenības
2016. gada 4. decembris, 04:37

Kam dzīvē ir pateicīga Madonna? FOTO

Jauns.lv

Amerikas Savienotajās Valstīs plaši svinēto Pateicības dienu popzvaigzne Madonna (58) atzīmējusi ar mīlīgu bildīti sociālajos tīklos.

Īsi pirms Pateicības dienas popzvaigzne Madonna savā „Instagram” blogā publiskojusi melnbaltu foto kolāžu, kurā redzami visi četri viņas bērni: meita Lurdesa (19), kuras tēvs ir dziedātājas bijušais fitnesa treneris Karloss Leons, dēls Roko (16), kurš pasaulē nācis popzvaigznes otrajā laulībā ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju un adoptētie malāviešu bērni dēls Deivds (11) un meita Mērsija (10).

„Iemesli būt pateicīgai,” fotogrāfijas komentārā ierakstījusi Madonna.

Šo attēlu sociālajos tīklos dziedātāja publiskojusi īsi pēc tam, kad publiski bija paudusi savu atbalstu dēlam, kuram ir nepatikšanas ar likumu marihuānas lietošanas un glabāšanas dēļ.

Divus mēnešus Madonnai bija izdevies paturēt noslēpumā, ka septembrī viņas un kinorežisora Gaja Ričija dēls Roko arestēts par marihuānas glabāšanu. Dziedātāja izplatījusi oficiālu paziņojumu dēla aizstāvībai, nosaucot nesenās nepatikšanas par „ģimenes darīšanu”: „Es ļoti mīlu savu dēlu. Es darīšu visu, kas manos spēkos, lai sniegtu viņam nepieciešamo atbalstu un lūdzu jūs respektēt privātumu šajā laikā.”

„E! News” apstiprina, ka septembrī Lielbritānijas galvaspilsētā Madonnas dēls Roko arestēts par marihuānas glabāšanu. Kamdenas rajona policijas darbinieki aizturējuši puisi un, pārmeklējot atraduši pie viņa šo vielu.

Dziedātājas dēls nogādāts policijas iecirknī Londonas ziemeļos. Viņš no aresta atbrīvots pret drošības naudu.

Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka par Roko ziņojis kāds no viņa Londonas kaimiņiem, kuram radušās aizdomas par narkotiku lietošanu blakus mājā. Likumsargi sastapuši Roko un viņa draugu sēžam uz sētas un kūpinām kaut ko gaisā, kā arī atraduši puišu mugursomā nelielu daudzumu marihuānas, kā arī mazliet zāles uz viņu apģērba.

Pērn pēc Madonnas un viņas bijušā vīra kinorežisora Gaja Ričija skandāla par to, pie kā dzīvos viņu dēls, popzvaigzne piekāpās, respektējot dēla vēlmi dzīvot pie tēva Londonā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press