Pikanta fotosesija: "Boomdolls" meitenes un Latvijas populāri sportisti. FOTO
Gaidot „Fight Arena” pasākumu „Arēnā Rīga”, deju grupas „Boomdolls” meitenes piedalījušās pikantā fotosesijā ar Latvijā atpazīstamiem sportistiem.
Slavenības
2014. gada 6. maijs, 20:23

Pikanta fotosesija: "Boomdolls" meitenes un Latvijas populāri sportisti. FOTO

Jauns.lv

Latvijā populārākās dejotāju apvienības „Boomdolls” meitenes par godu 10. maijā „Arēnā Rīgā” gaidāmajam pasākumam „Fight Arena” piedalījušās pikantā fotosesijā ar Latvijā atpazīstamiem sportistiem.

„Boomdolls” daiļavas demonstrēja savus sportiskos augumus kopā ar Latvijas smagā svara MMA cīkstoni Mārtiņu Egli, kurš startē zem dažādākajām Eiropas MMA federācijām. Egle ir aizvadījis četrpadsmit cīņas, no kurām septiņās guvis uzvaras, sešās zaudējis, bet vienā nocīnījies neizšķirti, kā arī  ar FMX moto frīstaila pilotu Mārtiņu Aleksandroviču. Fotosesijā piedalījās arī fitnesa zvaigzne Gints Valdmanis, kurš iejutās boksera ādā ar „Fightshop” inventāra palīdzību.

Par intrigu kļuvis, vai profesionālos sportistus redzēsim ringā jau 10. maijā „Arēnā Rīga” kopā ar WFCA ringa meiteni Madaru Miezeri. Sportistus jau 10.maija vakarā līdzjutēji varēs satikt klubā „Mai Tai”, kurā norisināsies „Fight Arena” āfterpartija.

Jau ziņots, ka 10. maijā „Arēnā Rīga” notiks pasākums „Fight Arena” - profesionālās cīņas pēc MMA („cīņas bez noteikumiem”) un kikboksa noteikumiem (K-1 noteikumi). Latvijas labākie sportisti kāps ringā, lai cīnītos par tiesībām kļūt par visspēcīgāko. Kā arī notiks reitinga un „super cīņas”, cīņas par Latvijas un Baltijas čempionu tituliem. Tāpat apmeklētājus sagaida neaizmirstams gaismas šovs, modes šovs un ringa meiteņu šovs. Turnīra programmā ir paredzētas desmit cīņas.


Kasjauns.lv/Foto: Andrew Poplavsky