Raiens Goslings un Eva Mendesa uz šķiršanās robežas?
Raiens Golsings uz Kannu kinofestivālu devies bez draudzenes Evas Mendesas, lai gan arī viņa filmējusies jaunajā lentē „Lost River”. Reklāmas pasākumā aktieris skauj kolēģi Kristīnu Hendriksu.
Slavenības
2014. gada 23. maijā, 05:14

Raiens Goslings un Eva Mendesa uz šķiršanās robežas?

Jauns.lv

Aktieris Raiens Goslings (33) viesojas Kannās, kur reklamē savu jauno filmu „Lost River”. Taču viņam līdzās nekur nav manīta filmas kolēģe un mīļotā sieviete – aktrise Eva Mendesa (40). Reklāmas pasākumā viņš skāva citu...

Raiens Goslings un Eva Mendesa uz šķiršanās robeža...

Raiens Goslings devies uz Kannām, lai prestižajā kinofestivālā piedāvātu savu filmu „Lost River”, kas ir viņa debija režisora amatā. Diemžēl filma nav guvusi cerēto labo novērtējumu un jau bargi nokritizēta.

Daudziem šķiet savādi, ka Raiens uz festivālu devies viens, bez savas daiļās draudzenes, aktrises Evas Mendesas, kura – starp citu – arī filmējusies Goslinga jaunajā filmā. Kinolentes reklāmas fotosesijā Raiens mīļi skāva citu kolēģi – aktrisi Kristīnu Hendriksu.

Tas arī radījis baumas, ka, iespējams, Goslinga un Mendesas attiecības ir uz šķiršanās robežas, ja reiz pāris nav vēlējies kopīgi apmeklēt Raienam tik svarīgu pasākumu.

Raiens Golsings un Eva Mendesa sāka satikties 2011. gada septembrī.
Raiens Golsings un Eva Mendesa sāka satikties 2011. gada septembrī.

Slavenību žurnāls „People” jau pavēstījis, ka Raiens un Eva kopā sabiedrībā nav redzēti jau kopš aizvadītā gada novembra. Tiesa, šā gada februārī Mendesa kategoriski noliedza baumas par šķiršanos. Elenas Dedženeresas sarunu šovā viņa ieminējās, ka Valentīndienas plānos ietilpstot kopā ar Raienu skatīties filmu „Notebook” („Piezīmju grāmatiņa”).

Raiens Golsings Kannu kinofestivālā skauj Kristīnu Hendiksu

Raiens Golsings uz Kannu kinofestivālu devies bez draudzenes Evas Mendesas, lai gan arī viņa filmējusies jaunajā lentē „Lost River”. Reklāmas ...

Evas Mendesas māja Holivudhilsā

Evas Mendesas māja Holivudhilsā, ko aktrise pārdeva 2014. gada pavasarī par 1 269 000 dolāru.

Seksapīlā Kristīna Hendriksa


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press