Jenny May burziņā pazaudē bērnu un mīļoto. FOTO
Dziedātājai Jenny May lielveikala burziņa ļaužu pūlī pazudusi ģimene – dzīvesbiedrs Gatis un meitiņa Sāra -, tādēļ nekas cits neatliek, kā pacelties pirkstgalos, lai atrastu savējos.
Slavenības
2014. gada 27. maijs, 15:40

Jenny May burziņā pazaudē bērnu un mīļoto. FOTO

Jauns.lv

Allaž smaidīgajai dziedātājai Jenny May, īstajā vārdā Maijai Stuģei nepaveicās vienā no Rīgas burziņiem, kurā uz mirkli no dziedātājas redzesloka pazuda mīļotais vīrietis Gatis Babris un trīs gadus vecā meita Sāra.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jenny May šoreiz sabiedrībā bija izgājusi kopā ar ģimeni. Jenny May uz pasākumu bija ieradusies augstpapēžu kurpēs, kas izskatīgajai mūziķei jau pasākuma sākumā bija par traucēkli tusiņa izbaudīšanai, un viņa, nekautrējās tās noaut.

Lai arī pasākumā ģimene centās turēties kopā, uz kādu brīdi dziedātāja lielajā ļaužu pūlī pazaudēja savu meitiņu un dzīvesbiedru. Nekas cits Jenny May neatlika kā pacelties uz pirkstgaliem, lai sameklētu savējos.

Ne velti dziedātāja savai jaunākajai dziesmai „Tev paveiksies” ir pati sarakstījusi vārdus par veiksmi. Veiksme viņu tik tiešām pavada, jo ģimeni Jenny May izdevās atrast pāris minūšu laikā.

Jenny May jaunā dziesma „Tev paveiksies!”

Jenny May „Es gribu vēl mīlēt”

Jenny May „Kailums”

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica

Tēmas