Valdim Kalnozolam 52 gadu vecumā būs sestais bērns
Kristīne un Valdis Kalnozoli burtiski staro no laimes. Jau novembrī abi auklēs savu pirmo kopīgo mazuli.
Slavenības
2014. gada 3. jūlijs, 10:40

Valdim Kalnozolam 52 gadu vecumā būs sestais bērns

Jauns.lv

Bijušais miljonārs, celtniecības nozarē un restorānu biznesā strādājošais Valdis Kalnozols (52) šā gada novembrī kļūs par sestā bērna tēti. Viņa jaunā sieva Kristīne Kalnozola (32) ir bērniņa gaidībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristīnei un Valdim šis gads ir skaistu notikumu bagāts. Vasaras sākumā abi mija gredzenus, bet jau gada nogalē viņi kļūs par kopīgā bērniņa vecākiem. To,  ka ir bērniņa gaidībās, portālam Kasjauns.lv apliecināja pati Kristīne, kuras auguma aprises patiešām liecina par gaidāmo ģimenes papildinājumu.

Valdim Kalnozolam jau ir pieauguši bērni - Kristaps, Katrīna un Elizabete, kas dzimuši pirmajā laulībā, bet otrajās laulībās ar dizaineri Larisu Pomeščikovu dzimusi meita Aleksandra un dēls Oskars.

Savukārt Valda trešajai sievai Kristīnei no iepriekšējām attiecībām aug dēls Zigmārs.

Kristīne teic, ka bērniņa gaidību laikā jūtas ļoti labi, tādēļ turpinās šovasar darboties restorānu biznesā. „Kad gaidīju savu pirmo bērnu, pati aktīvi strādāju aiz bāra letes. Strādāju naktsklubā un bija vairākas negulētas naktis, bet puika piedzima tik mierīgs, ka itin nemaz neraudāja. Visi jau smējās, vai viņam vispār ir balss. Uz ko es atbildēju, ka puika ir tik mierīgs tāpēc, ka visu grūtniecības laiku, kamēr es strādāju, viņš kārtīgi izgulējās,” stāsta Kristīne, neslēpjot prieku, ka viņas un Valda mazulis pieteicies, vecākiem to neplānojot. „Mēs jau sākumā ar Valdi nolēmām, kad Dieviņš būs devis, tad arī būs mazulis. Un nu viņš ir pieteicies,” nosaka Kristīne.

Kasjauns.lv/Foto: Santa Sergejeva