Precētā Evija Skulte "Positivus" festivālā mīļi atpūšas kopā ar bijušo draugu. FOTO
Vecgada vakarā Bahamu salās Evija Skulte apprecējās ar finansistu Hariju Bormani, taču nu klāt vasara, un simpātiskā aktrise atkal satuvinājusies ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti. Šīs brīvdienas "Positivus" festivālā Rimvīds pavadīja sirsnīgā ģimenes lokā - kopā ar Eviju un viņas abiem dēliem Bruno un Robertu.
Slavenības

Precētā Evija Skulte "Positivus" festivālā mīļi atpūšas kopā ar bijušo draugu. FOTO

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra un seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte festivālā „Positivus” atpūtās kopā ar lietuviešu producentu un abiem dēliem.

Precētā Evija Skulte "Positivus" festivālā mīļi at...

Jau otro gadu festivālu „Positivus” seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte apmeklē kopā ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti. Tieši pirms gada šajā festivālā abi pirmo reizi tika manīti kopā, sadevušies rokās, bet šogad viņiem līdzi bija arī abi Evijas dēli – Bruno (11) un Roberts (9).

Portāls Kasjauns.lv sastapa Skulti ar puikām un producentu festivāla pirmās dienas pievakarē. Visi bija priecīgā noskaņojumā. Četrotne izmēģināja festivālā pieejamās atrakcijas un laimēja arī pārsteiguma balvas. Lai arī viņi Salacgrīvā pabija tikai vienu dienu, Evija atzina, ka svētki ir izdevušies. Sevišķi priecīgi par iespēju apmeklēt festivālu bija viņas dēli.

Romantiskās attiecības uzvirmoja pirms gada

Evijas un Rimvīda romantiskās attiecības uzplauka jau pirms gada, kad Evija filmējās, bet Rimvīds producēja seriālu „Viņas melo labāk”. „Mums ir draudzīga, forša kompānija, tāpēc nav brīnums, ka neviļus var rasties arī simpātijas. Tas notika pamazām. Pēc kopā nostrādāta aptuveni mēneša sapratām, ka vienam pret otru sāk parādīties simpātijas, un tad arī sākām satikties. Esam diezgan līdzīgi cilvēki ar kopīgām interesēm, tāpēc ir interesanti kopā pavadīt laiku,” pirms gada sarunā ar žurnālu „Kas Jauns” sacīja Evija Skulte. Taču vasaras izskaņā filmēšana beidzās, Martinaitis aizbrauca atpakaļ uz mājām, Lietuvā, un romantiskās attiecības pārtrūka.

 

Apprecējās Bahamu salās

Bet tad sekoja jauns mīlestības uzliesmojums Evijas Skultes privātajā dzīvē un jau Vecgada vakarā, Bahamu salās, simpātiskā aktrise mija gredzenus ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormani. No Bahamām uz Latviju viņu laulības reģistrācijas dokumenti ceļoja ilgu laiku, un jaunā ģimene tos saņēma tikai divus mēnešus pēc kāzām. Kopdzīvi pāris tā arī neuzsāka un arī laulību Latvijā nav reģistrējuši.

Pēdējo reizi Evija Skulte kopā ar Hariju Bormani tika manīta šīs vasaras sākumā, TV raidījumā „Gandrīz ideālas vakariņas”, kur aktrise gatavoja ēdienus laulātā drauga lauku īpašumā.

Šogad, kad atkal filmē seriālu „Viņas melo labāk”, Evija un Rimvīds, šķiet, atkal ir satuvinājušies. To, ka pāris satiekas ārpus filmēšanas laukuma apliecina ne vien kopīgais festivāla apmeklējums, bet arī intervija ar aktrisi jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā.

 

Evija Skulte ar lietuviešu producentu un dēliem festivālā „Positivus 2014”

Evijas Skultes koķetā fotosesija žurnālam "Kas Jauns"

 

Evijas Skultes kāzu fotogrāfijas

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva