Olga Rajecka apprecējusies! FOTOREPORTĀŽA
Dziedātāja Olga Rajecka un viņas mīļotais vīrietis Ivo Bankavs nu ir precēts pāris.
Slavenības
2014. gada 31. jūlijs, 20:46

Olga Rajecka apprecējusies! FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

31. jūlijā Igates baznīcā jāvārdu skaņu inženierim Ivo Bankavam devusi populārā dziedātāja Olga Rajecka (52). Apsveicam!

Mūžīgu mīlestību Dieva priekšā Olga Rajecka un viņas izredzētais Ivo Bankavs viens otram solīja Limbažu novadā, Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcā.

Kāzu laikā jaunlaulātos un kāzu viesus mērcēja lietus. Baznīcā ejot, līgavu vairāki vīrieši cītīgi slēpa aiz lietussargiem, taču pēc salaulāšanās jaunlaulātie ne no viena neslēpās un sveicēju izbārstītajā ziedlapiņu lietū ļāvās skūpstiem.

Sveikt jauno pāri bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp radio personība Ufo jeb Kaspars Upacieris, dziedātāja Aija Andrejeva, mūziķis Lauris Reiniks ar māsu Rūtu Reiniku, modes māksliniece Elita Patmalniece un citi. Viesu vidū bija arī aktieris Varis Vētra ar draudzeni Sanitu Bankavu, kura savulaik bija precējusies ar Olgas Rajeckas tagadējo vīru Ivo Bankavu. Kā iepriekš atklāja Olga, tieši Ivo un Sanitas kāzās pirms 20 gadiem viņi iepazinušies, un pērn pavasarī dzīve viņiem vienam otru liktenīgi piespēlēja, gatavojot tautisko deju priekšnesumu TV šovam „Lai top!” Nopietnas attiecības pāra starpā gan esot uzplaukušas tikai pērn rudenī, bet šā gada februārī, tieši savā dzimšanas dienā, Ivo lūdza Olgas roku. Mūziķe bildinājumu pieņēma, bet nu kļuvusi par mīļotā vīrieša likumīgu sievu.

Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris ar viesiem skaisto notikumu devās atzīmēt  uz Igates pili.

Kasjauns.lv, Foto: aculiecinieka foto