Sarkanais paklājs LTV jaunās sezonas klipa filmēšanā. FOTO
Smaidoši, ar ķiverēm rokās pa sarkano paklāju soļo LTV raidījuma "Ceturtā studija" vadītāji Arnis Blodons un Sandra Kropa.
Slavenības
2014. gada 3. septembris, 04:30

Sarkanais paklājs LTV jaunās sezonas klipa filmēšanā. FOTO

Jauns.lv

Latvijas Televīzijas darbinieki, uzsākot jauno, pēc kārtas nu jau 60. sezonu, skaisti saposušies, pulcējās pie televīzijas galvenās ēkas, lai filmētu jubilejas sezonas atklāšanas videoklipu.

Pacilātā noskaņojumā un cēlā solī pa sarkano paklāju uz Latvijas Televīzijas galvenās ēkas parādes durvīm soļoja teju visi TV kanāla raidījumu vadītāji un veidotāji. Viņu vidū bija ziņu dienesta darbinieki – Laura Vonda, Jānis Geste, Linda Bagone, „De facto” vadītāji Inga Šņore un Matīss Arnicāns, raidījuma „Dardarija. Zeme, kurā viss ir iespējams” vadītājs Renārs Zeltiņš, sporta ziņu pārstāvji Armands Tripāns, Reinis Ošenieks un Dāvids Ernštreits, raidījuma „1:1” vadītāja Inga Spriņģe, mirdzošā vakarkleitā ieradās kultūras ziņu vadītāja Eva Ikstena-Strapcāne un raidījuma „Kultūras dīvāns” vadītāja Dace Grimze, ar motoķiverēm rokās soļoja raidījuma „Ceturtā studija” vadītāji Arnis Blodons un Sandra Kropa un citi.
Uz pasākumu ieradās arī vadība - LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte. Pasākuma sākumā viņš pieņēma kolēģa piespēlēto izaicinājumu un iesaistījās visā pasaulē populārajā labdarības akcijā, aplejoties ar ledus aukstu ūdeni.

Kasjauns.lv, Foto: publicitātes