Viktorijai Bekhemai un Kimai Kardašjanai vienādi svārki par 4995 eiro! FOTO
No ponija ādas darinātie „Balmain” svārki iepatikušies gan formīgajai Kimai Kardašjana, gans miniatūrā auguma īpašniecei Viktorijai Bekhemai.
Slavenības
2014. gada 6. oktobris, 06:24

Viktorijai Bekhemai un Kimai Kardašjanai vienādi svārki par 4995 eiro! FOTO

Jauns.lv

Dizainere un stila ikona Viktorija Bekhema (40) izgājusi sabiedrībā modes nama „Balmain” leoparda raksta svārkos, kādos pirms dažiem mēnešiem manīta arī amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašjana (33).

Kima bija izvēlējušies ponija ādas svārku saīsināto modeli, dodoties uz fonda „Vogue” rīkoto pasākumu Parīzē šā gada jūlija sākumā. Šie svārki sabiedrības dāmai izmaksājuši 4995 eiro! Leoparda raksta svārkiem Kardašjana bija pieskaņojusi arī zīmola „Balmain” topiņu un „Hermes” kurpes.

Pēc savas apģērbu līnijas izdošanas dizainere Viktorija Bekhema reti sabiedrībā iziet, tērpusies citu zīmolu darinājumos. Taču šie „Balmain” leoparda raksta svārki stila ikonai tik ļoti iepatikušies, ka viņa lauzusi savu tradīciju. „Balmain” ādas svārkus viņa saskaņojusi ar melnu džemperi. Šādu ietērpu Bekhema izvēlējusies, dodoties uz savu nesen Londonā atklāto modes preču veikalu. Kājās dizainere bija apāvusi zīmola „Manolo Blahnik” kurpes, kas maksā 470 eiro. Koptēlu viņa papildinājusi ar saulesbrillēm un „Victoria Beckham” rokassomiņu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press