Valters Krauze triumfē šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"; kopvērtējumā neizšķirts. FOTO
TV3 šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!" Valters Krauze ar savu komandu cīniņā ar Janu Duļevsku un viņas blici panācis neizšķirtu 5:5.

Valters Krauze triumfē šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"; kopvērtējumā neizšķirts. FOTO

Jauns.lv

TV3 šova „Es mīlu Tevi, Latvija!” 10. raidījumā sīvā cīņā pie piektās uzvaras tika humorista un pasākumu vadītāja Valtera Krauzes komanda, kas pārspēja Janas Duļevskas vadīto vienību.

Valters Krauze triumfē šovā "Es mīlu Tevi, Latvija...

Kā zināms, šovs veidots kā sacīkstes starp Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandām, kur kapteiņi visu laiku ir vieni un tie paši, bet komandas sastāvs ik nedēļu mainās. Komandas jautri min Latvijas pilsētu nosaukumus, min dziesmu izpildītājus, svin kāda no šova dalībniekiem dzimšanas dienu un spēlē klusos telefonus. Šova vadītāja lomā iejūtas aktieris Arturs Skrastiņš.

Šonedēļ Jana Duļevska savā komandā bija iesaistījusi dziedātāju, vienu no seksīgajām dvīnēm Anu Drozdoviču. Tāpat Janas komandas panākumu mēģināja kaldināt itālietis Roberto Meloni un grupas „Jumprava” dalībnieks Aigars Grāvers. Viņiem gan nepaveicās, jo šoreiz atjautīguma pilnajos uzdevumos pārāki bija Valters Krauze ar savu vienību: otru dvīni – Katrīni Drozdoviču, diriģentu, grupas „Cosmos” dalībnieku Jāni Ozolu un muzikologi Daigu Mazvērīti.

Līdz ar to Valtera un Janas duelī šobrīd rezultāts ir neizšķirts 5:5. Cīņa turpinās.

TV3 šova "Es mīlu Tevi, Latvija" 10. raidījums

TV3 šova "Es mīlu Tevi, Latvija" 10. raidījums

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes