Rianna sarīkojusi fotosesiju... Baltajā namā! FOTO
Esot Baltajā namā, dziedātāja Rianna iejutās seriāla „Skandāls” galvenās varones tēlā.
Slavenības
2014. gada 15. novembris, 14:31

Rianna sarīkojusi fotosesiju... Baltajā namā! FOTO

Jauns.lv

Skandalozo slavu iemantojusī barbadosiešu dziedātāja Rianna (26) nesen viesojās ASV galvaspilsētā Vašingtonā, kur apmeklēja arī Balto namu!

Dziedātāja, kas labi pazīstama ar saviem pikantajiem un augumu atsedzošajiem tērpiem, vizītē uz vienu no pasaulē apmeklētākajām iestādēm devās konservatīvi ģērbusies. Viņa bija izvēlējusies zīmola „Stella Jean” kleitu, kas nopērkama par 745 eiro. Dziedātāja kājās apāvusi „Manolo Blahnik” kurpes par 615 eiro, ber rokās nesa „Balmain” somiņu, kuras vērtība sasniedz 3308 ASV dolāru.

Līdzīgi kā miljoniem televīzijas skatītāju visā pasaulē, arī popzvaigzne Rianna ir liela seriāla „Skandāls” („Scandal”) fane. Tajā tiek stāstīts par Baltā nama administrācijas ikdienu un intrigām pasaules ietekmīgāko politiķu dzīvēs. Dziedātāja nelaida garām iespēju sarīkot nelielu improvizētu fotosesiju un iejusties seriāla galvenās varones Olīvijas Poupas tēlā, kuru TV šovā atveido aktrise Kerija Vašingtone.

Rianna fotogrāfijām pozēja Baltā nama preses centra tribīnē un sūtīja sveicienus seriāla „Skandāls” Baltā nama preses sekretārei. „Sveika, Ebij!” – attēla parakstā vēsta pati Rianna.

Seriāla „Skandāls” reklāmas rullītis

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press

Tēmas