Kardašjana atkailinās tālāk. FOTO
Žurnāla „Paper” mājaslapā apskatāmas fotogrāfijas, kurās Kima Kardašjana redzama kaila...
Slavenības
2014. gada 17. novembris, 07:02

Kardašjana atkailinās tālāk. FOTO

Jauns.lv

Daži interneta lietotāji nav vēl atguvušies pēc žurnāla „Paper” vāka fotogrāfijas, kurā sabiedrības dāma Kima Kardašjana parāda savu visnotaļ iespaidīgo pēcpusi, kad atklātībā nonācis vēl kāds attēls no fotosesijas.

Skandalozās fotosesijas autors ir Žans Pols Guds. Attēli uzņemti Parīzes modes nedēļas laikā. Materiālam par populāro sabiedrības dāmu dots nosaukums „Uzspridzini internetu, Kima Kardašjana”. Viņai tas izdevies tikai dažu stundu laikā pēc attēlu publiskošanas sociālajos tīklos. Pēc tam, kad atklātībā nonāca žurnāla vāka fotogrāfija, kurā Kima redzama demonstrējam savu iespaidīgo sēžamvietu, daudzi pavilkuši uz zoba sabiedrības dāmas raženo dupsīti un internetā izplatījuši dučiem parodiju par šīs fotogrāfijas tēmu. Kādā no fotomontāžām Kima redzama kā sieviete-kentaurs, citās viņas dibens, ar kuru Kardašjana ļoti lepojas, pielīdzināts ātro uzkodu našķiem, bet vēl kādam datorgrafikas piepratējam Kimas apaļumi atgādinājuši orbītu ap kuru riņķo pavadoņi.

Īsi pēc skandalozās vāka fotogrāfijas publiskošanas, internetā izplatīti arī citi attēli, un tajos sabiedrības dāma redzama parādām visu. Žurnāla veidotāji apgalvo, ka tā bijusi Kardašjanas pašas ideja pozēt kailai arī no priekšpuses. „Viņa teica: ‘Ja reiz mēs grasāmies to darīt, tad iesim līdz galam,’” – norādījis izdevuma galvenais redaktors Mikijs Bordmans. „Viņa pati vēlējās noģērbt visu tērpu un parādīt ne tikai pēcpusi. Mēs viņu nepierunājām pozēt žurnāla vākam ar kailu dibenu priekšplānā.”

Uz jautājumu, kuram bija tas gods ieziest Kimas ķermeni ar bērnu eļļu, Bordmans atbildēja, ka ar šo pienākumu nodarbojusies slavenības personīgā vizāžiste. „Viņa jau sen strādā ar Kimu, tāpēc neizjuta diskomfortu,” norādīja žurnāla redaktors.

Kas attiecas uz daudzu izteiktajiem apgalvojumiem, ka sabiedrības dāmas fotogrāfijas esot „smagi apstrādātas fotošopā”, Mikijs Bordmans norāda, ka attēli apstrādāti ne vairāk kā jebkura cita viņu glancētā izdevuma fotogrāfija. „Ir veikts normāls apstrādes un retušas daudzums vāka attēlam,” norāda redaktors. „Viņa patiešām izskatās šādi.”


Kasjauns.lv, Foto: Paper, Instagram, Twitter, Tumbler