Dziedātājas Meraijas Kerijas populārākais singls svin savu 30. gadadienu
foto: Shutterstock
Šī dziesma jau atkal drīz skanēs visās radiostacijās.
Mūzika

Dziedātājas Meraijas Kerijas populārākais singls svin savu 30. gadadienu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Dziedātājas Meraijas Kerijas ikoniskā svētku dziesma "All I Want for Christmas is You" šogad svin savu 30. gadadienu. Par godu šim notikumam Kerija atkārtoti izdos dziesmu kopā ar jaunu albuma "Merry Christmas", kas sākotnēji tika izdots 1994. gada oktobrī, versiju.

Dziedātājas Meraijas Kerijas populārākais singls s...

Sociālajā tīklā “Instagram” Kerija paziņoja par jauno versiju ar atjaunotu dziesmas vāka dizainu, godinot oriģinālā albuma mākslas darbu. "Lai gan noteikti vēl nav laiks klausīties Ziemassvētku mūziku, es gribēju dalīties ar jums ar nelielu ieskatu no [Merry Christmas 30]!" viņa rakstīja aprakstā.

“Godinot oriģinālo albuma vāka dizainu, šeit ir divu no četriem jaunajiem "All I Want For Christmas Is You" singlu vākiem… pieejami priekšpasūtīšanai jau tagad,” pavēstīja dziedātāja.

Turklāt Marija Kerija atkal atgriežas ar savu ikgadējo Ziemassvētku koncerttūri, kas sāksies 6. novembrī Hailendā, Kalifornijā. Viņa apmeklēs 20 pilsētas, tostarp Losandželosu, Fīniksu, Dalasu, Nešvilu un Bostonu, kā arī daudz citas. Tūre noslēgsies 17. decembrī Bruklinā.

Kerija gatavojas Ziemassvētkiem pēc personīgas traģēdijas augustā, kad dziedātāja atklāja, ka vienā dienā dažu stundu laikā bija zaudējusi gan savu māti, gan māsu. 

"Mana sirds ir salauzta, jo šajā nedēļas nogalē zaudēju savu māti. Diemžēl traģiskā notikumu pavērsienā tajā pašā dienā zaudēju arī savu māsu," viņa sacīja. "Es jūtos svētīta, ka varēju pavadīt pēdējo nedēļu kopā ar mammu pirms viņas aiziešanas," viņa turpināja. "Es ļoti novērtēju visu mīlestību, atbalstu un cieņu pret manu privātumu šajā neiespējamajā laikā."