1dienas
19stundas
31minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Janas Brukas vīrs, realitātes šovu zvaigzne Dāvids, ar jauno draudzeni gaida ģimenes pieaugumu
foto: Ekrānuzņēmums
Dāvids ar draudzeni Arnitu.
Slavenības

Janas Brukas vīrs, realitātes šovu zvaigzne Dāvids, ar jauno draudzeni gaida ģimenes pieaugumu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Realitātes šova "Mīla kemperī” zvaigzne, militārists Dāvids Krūmiņš, kurš Lasvegasā apprecējās ar influenceri Yanu Bruk, jau gadu ir jaunās attiecībās.

Janas Brukas vīrs, realitātes šovu zvaigzne Dāvids...

Dāvids, kurš slavu ieguva piedaloties šovā "Mīla kemperī”, atklāj, ka neskatoties uz to, ka laulība ar Janu vēl nav oficiāli šķirta, viņš uzsācis kopdzīvi ar savu draudzeni Arnitu un abi jau gatavojas kļūt par vecākiem.

Pāris šova "Slavenības. Bez filtra" rubrikā "Kas karsts?" atklāj, ka grūtniecība bijusi plānota un Arnitai palikt stāvoklī sanācis uzreiz. Kaut arī bērna dzimums vēl nav zināms, Dāvids ir pārliecināts, ka gaidāms puika.

Arnita, runājot par abu attiecību sākuma, neslēpj, ka ar Dāvidu iepazinusies pēc viņa un Janas kāzām. "Vēlāk viņš man uzrakstīja, ka viņš filmējas šovā "Slavenības. Bez filtra" un viņiem ar Janu vajagot dzīvokli. Tā kā es biju nekustamo īpašumu aģente, tad es viņiem to dzīvokli prezentēju."

Pēc tam Dāvids viņai esot piezvanījis un abi esot norunājuši gandrīz divas stundas pa telefonu. Bet vēl pēc tam Arnitai saplīsusi mašīna, un tā kā viņa Rīgā dzīvojusi tikai divus gadus, zvanījusi Dāvidam, ka gadījusies šāda ķibele. Un viņš atbraucis. Tā arī viss esot sācies...

Pēc šķiršanās Jana Bruk paziņoja, ka neskatoties uz cilvēku viedokļiem, viņai tas nebija šovs. "Man tās bija jūtas un cerības. Es noticēju. Gribēju noticēt. Izdomāju cilvēku, kurš neeksistēja. Es pati to visu izdomāju. Pēc tās pirmās tikšanās, es domāju, ka varēšu noturēt mīlestību. Cerēju un sapņoju, ka izveidošu laimīgas attiecības ar vienkāršu puisi. Bet kā lai izveidoju attiecības ar cilvēku, kuru esmu izdomājusi? Viņš neko negribēja. Viņš mani nemīlēja. Ja viņš būtu mani mīlējis, viņš būtu izdarījis visu, lai būtu kopā ar savu sapņu sievieti, un cita attaisnojuma nav."

Dāvids un Arnita gan izpelnījušies plašu uzmanību ne tikai šovu kontekstā, bet arī platformā "TikTok", kur demonstrē savu kopīgo humoru izjūtu dažādos video.