Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kamerona Diaza atzīst, ka nekas nevarēja mainīt viņas lēmumu pamest Holivudu
foto: Shutterstock
Kamerona Diaza.
Slavenības

Kamerona Diaza atzīst, ka nekas nevarēja mainīt viņas lēmumu pamest Holivudu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktrise Kamerona Diaza pameta Holivudu 2014. gadā, lai veltītu sevi ģimenei. Viņai ar vīru, grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu, ir meita Radiksa un dēls Kardinals. Diaza atzīst, ka savu lēmumu pamest Holivudu nenožēlo.

Kamerona Diaza atzīst, ka nekas nevarēja mainīt vi...

"Man šķita, ka tas bija pareizais solis – atgūt savu dzīvi, un es vienkārši neuztraucos par neko citu," aktrise sacīja, uzstājoties Fortune's Most Powerful Women samitā.

"Neviens viedoklis, nevieni panākumi, neviens piedāvājums – nekas nevarēja mainīt manu lēmumu par to, ka es rūpējos par sevi un veidoju dzīvi, kādu patiešām gribēju. Es domāju, ka tas ir jautājums par to, kam esi patiesi aizrāvies. Man tā bija ģimenes veidošana," atzina Diaza.

Kamerona Diaza atgriezās aktiermākslā kopā ar Džeimiju Foksu, filmējoties "Netflix" filmā Back in Action. Filmas iznākšana aizkavējās Foksa veselības problēmu dēļ 2023. gadā, un tagad tā ir paredzēta iznākšanai 2025. gada janvārī.

Diaza atzina, ka viņa "nevarēja pateikt nē" Foksam, šim projektam, kas kļūs par viņu trešo kopīgo sadarbību.

Tomēr nebija viegli pāriet no mātes lomas uz Holivudas zvaigznes statusu.

"Mēs ilgu laiku bijām mājās, kas bija brīnišķīgi," Diaza skaidroja par savu laiku prom no industrijas. "Tāpēc man nācās sevi pastumt uz priekšu. Mans vīrs ir vienkārši vislabākais. Viņš teica: "Tu esi mūs atbalstījusi un veidojusi ģimeni." Un atbalstījusi viņu viņa uzņēmējdarbībā. Viņš teica: "Tagad ir laiks mums atbalstīt tevi un darīt savu lietu."

"Čārlija eņģeļu" zvaigzne Kamerona Diaza apprecējās ar Bendžiju Madenu 2015. gadā. Diaza un grupas "Good Charlotte" dalībnieks sagaidīja divus bērnus.

"Es dievinu būt mammai. Tā ir labākā, labākā, labākā manas dzīves daļa," Diaza sacīja 2020. gada Instagram tiešraidē kopā ar "Who What Wear" izpilddirektori Ketrīnu Paueri. "Es esmu tik pateicīga un tik laimīga, tas ir vislabākais, un man ir tik paveicies to darīt kopā ar vīru, un mums ir fantastisks laiks. Esmu sajūsmā."