Saimniekšova Ventis četrus mēnešus nav redzējis dēlu un vēršas bāriņtiesā
Ventis Vītols pagājušā gada vasarā ar dēlu Raimondu Saulgaiti Liepājā.
Slavenības
2015. gada 17. janvāris, 04:41

Saimniekšova Ventis četrus mēnešus nav redzējis dēlu un vēršas bāriņtiesā

Jauns.lv

TV šova „Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas dalībnieku Magones Burkas un Venta Vītola dzīvēs viss rit kā pa viļņiem. Jau gandrīz nedēļu Magone neatbild uz vīrieša telefona zvaniem.

Kā zināms, populārākie dalībnieki no TV šova „Saimnieks meklē sievu” Magone Burka un Ventis Vītols pagājušā gada jūnijā kļuva par vecākiem veselīgam puikam, kuru nosauca par Raimondu Saulgaiti Vītolu.

Lai arī abi nedzīvo kopā, Magone ik pa laikam ļāva Ventim apraudzīt dēlu, kā arī ar īsziņu starpniecību viņu informēja par dēla veselības stāvokli un attīstību. Taču nu jau vairāk nekā četrus mēnešus viņu attiecības ir ļoti saspīlētas, un Ventis ļoti maz zina, kā dēlam iet. Turklāt viņš četrus mēnešus nav redzējis savu puiku! „Kopš šīs nedēļas sākuma no Magones nav ne ziņas. Par bērna veselības stāvokli un to, cik liels izaudzis, es arī neko nezinu,” sašutis portālam Kasjauns.lv saka Ventis Vītols. Viņš pirms nedēļas bija aizbraucis uz Liepāju cerībā satikt dēlu. Guļbūvju meistars klauvējās pie Magones dzīvokļa durvīm, taču tās bija aizslēgtas, un mājās valdīja pilnīgs klusums.

Ventis nobažījies, ka Magones sākotnēji viņas telefons bijis ieslēgts, taču uz zvaniem viņa neatbildēja, bet nu jau telefons ir izslēgts pavisam. Tāpēc Ventis ir satraucies, vai tikai nav noticis kas nelāgs, un viņš jau ir apzvanījis Liepājas slimnīcu, policiju, bāriņtiesu, bet nekādu ziņu par bijušo līgaviņu un viņas bērniem tā arī nav saņēmis.

Magone Burka izvairās no saziņas ar jaunākā dēla tēvu.

Magones mātei Ventis negrasās zvanīt, jo kopš pagājušās vasaras viņu attiecības nav diez ko spīdošas. „Vasarā biju aizbraucis pie Magones mātes palīdzēt viņai saimniecībā. Lielajā karstumā pļāvu ar trimmeri visu aizaugušo mājas apkārtni, kur zāle man līdz acīm sniedzās. Četras dienas strādāju, palīdzēju vēl fermā ar ķerru mēslus izvest un citus darbus padarīju, kad piektās dienas rītā viņa pussešos no rīta ienesās istabā un sāka uz mani bļaut, ka govis izmukušas no aploka. Kliedza, lai es pazūdot, ka esmu slinks un, viņasprāt, neko nedaru. Magones māte pat paldies nepateica, vien dāsni nolamāja,” vasarā piedzīvoto starpgadījumu atceras Ventis. Tajā pašā dienā viņš devās pie Magones uz Liepāju, lai bērna dzimšanas apliecībā tiktu ierakstīts viņa uzvārds.

Ja sākotnēji saimniekšova dalībniekam šķita, ka attiecības ar Magoni varēs uzlabot, tad, laikam ritot, kļūst arvien trakāk, jo Magone ar puisi izvairās sazināties un tāpēc arī savu miesīgo dēlu viņš neredz. „Neko nezinu par mazo. Zinu tikai to, ka regulāri viņai aizskaitu naudu,” teic Ventis.

Atgādinām, ka abiem šova dalībniekiem Raimonds Saulgaitis Vītols nav pirmais bērns. Magone audzina piecus gadus veco Robertu, bet Ventis – divus gadus veco dēlu Juri, ar kura māti Maritu viņš apprecējās pagājušā gada 23. maijā.

TV šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieka Venta Vītola un Maritas kāzas

2014. gada 23. maija pēcpusdienā Kandavas novada dzimtsarakstu nodaļā salaulājās TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieks Ventis Vītols viņa dēla ...

gallery icon

Ventis, Marita un viņu dēls Juris 2013. gada decembrī

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: no Venta Vītola privātā arhīva, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva