1dienas
19stundas
34minūtes
23sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Laura Mihelsone atklāj iepazīšanās stāstu ar "Prāta vētras" mūziķi un atzīst, ka sākotnēji nemaz nebija viņa fane
foto: Ekrānuzņēmums
Laura Mihelsone.
Slavenības

Laura Mihelsone atklāj iepazīšanās stāstu ar "Prāta vētras" mūziķi un atzīst, ka sākotnēji nemaz nebija viņa fane

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Grupas "Prāta vētra" mūziķa Māra Mihelsona sieva, auditorkompānijas "Deloitte" vecākā HR koordinatore, Laura Mihelsone, raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi" atklājusi abu iepazīšanās stāstu..

Laura Mihelsone atklāj iepazīšanās stāstu ar "Prāt...

Laura atklāj, ka abi pazīst viens otru jau ļoti sen un Māris "vienkārši vienmēr bija kaut kur". Tā, piemēram, 15 gados Laura dzīvojusi Mārim kaimiņos. Tāpat viņa visu laiku viņu satikusi veikalā. "Mēs nesveicinājāmies, es vienkārši viņu piefiksēju. Viņš vienā dienā man divreiz paiet garām...," stāsta Mihelsone.

"Bija viens pasākums, kurā mēs iepazināmies, sākām sarunāties, bet tikai tāpēc, ka man līdzi bija maziņš sunītis, un Māris nāca ar Maiju [Māra meita no iepriekšējās laulības], kura bija maza meitenīte. Viņš jautāja, vai drīkst sunīti paglaudīt,” stāsta Laura.

Kā atklāj sieviete, Māris bijis viens no viņas pirmajiem sekotājiem "Instagram”, bet viņi tā arī nekad nesazinājās. "Tad kaut kā pamazām un tu jau ej uz pirmo randiņu,” stāsta Mihelsone.

Arī pēc abu pirmā randiņa viņi neesot tikušies pusotru gadu. Abi mēģinājuši sarakstīties, taču nebija pienācis īstais laiks. "Cilvēkam ir savas lietas, sadziedēt sevi ir vajadzīgs, man pašai vajadzēja pieļaut savas kļūdas, izaugt, pašai ar sevi sadraudzēties vairāk,” atzina Laura.

"Sagaidīju Jauno gadu ar draudzeni uz ielas, krustojumā Māris stāv! Viņš saka: "Laimīgu Jauno gadu!" Es saku: "Ko tu te dari?" Viņš saka: "Es arī atnācu uz salūtu pusnaktī..." Nu labi, ejam uz tēju... Kaut kā ļoti vienkārši!" 

Laura atzina, ka viņa nemaz nebija "Prāta vētras" fans līdz albumam "Četri krasti". "Man kaut kā iepatikās tas albums un tad es jau sāku iet uz tiem koncertiem, un sāku priecāties. [..] Ir milzīgs lepnums un prieks par grupas sasniegumiem,” atzīst Laura.

Pilnu interviju ar Lauru Mihelsoni iespējams noskaties šeit! 

Jau vēstīts, ka 19. septembrī Māris un Laura svinēja savas meitas Adeles viena gada jubileju.