Brālis apgalvo, ka tieši viņš ir tas, kurš padarīja slavenu māsu Džūliju Robertsu
Brālis un māsa - amerikāņu aktieri Ēriks Roberts un Džūlija Robertsa.
Slavenības

Brālis apgalvo, ka tieši viņš ir tas, kurš padarīja slavenu māsu Džūliju Robertsu

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Džūlijas Robertsas brālis aktieris Ēriks Robertss nācis klajā ar skaļu un pārdrošu apgalvojumu, ka viņš esot tas, kurš padarījis savu māsu slavenu.

Brālis apgalvo, ka tieši viņš ir tas, kurš padarīj...

Tomēr Ēriks Robertss sapratis, ka viņa apgalvojums ir nedaudz pārspīlēts un sabiedrībā netiek uztverts pozitīvi, tāpēc pasteidzies mainīt domas un tagad jau atvainojas par pateikto. Ēriks publiski atvainojies māsai par savu pārdrošo apgalvojumu, ka ir padarījis šobrīd jau 56 gadus veco Džūliju slavenu. Savā biogrāfiskajā grāmatā “Runaway Train: Or the Story of My Life So Far” 68 gadus vecais aktieris lūdzis piedošanu par saviem vārdiem, tos nosaucot par “neprātīgiem”. “Es ceru, ka Džūlija pieņems šo publisko atvainošanos. Bija izcili muļķīgi tā pateikt,” slavenību žurnāls “People” citē jaunajā grāmatā rakstīto.

Džūlija Robertsa „Zelta globusu 2019” ceremonijas vakarā

Der atzīmēt, ka Ēriks aizvadīto gadu laikā pat vairākkārt tika apgalvojis, ka jūtas atbildīgs pie tā, ka viņa “Oskaru” ieguvusī māsa izveidojusi tik veiksmīgu karjeru. Jau 2018. gadā filmas “Tumšais bruņinieks” (“The Dark Knight”) aktiera vārds nonāca ziņu virsrakstos pēc tam, kad viņš intervijā žurnālam “Vanity Fair” bija izteicies: “Ja nebūtu manis, nebūtu Džūlijas Robertsas un Emmas Robertsas kā slavenību, kā aktrišu, un es ar to ļoti lepojos.”

“Un es esmu tik lepns, ka visi zina, ka biju pirmais,” piebilda Ēriks. “Es pirmais saņēmu “Zelta globusa” un Kinoakadēmijas balvas nominācijas, tāpēc lepojos ar to.”