Meganas Mārklas un prinča Harija "bezmaksas brīvdienām" izmantoti 3000 darbinieku
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Harijs un Megana Kolumbijā.
Slavenības
2024. gada 4. septembrī, 06:59

Meganas Mārklas un prinča Harija "bezmaksas brīvdienām" izmantoti 3000 darbinieku

Gerda Ansone

Jauns.lv

Izskanējis viedoklis, ka Meganas Mārklas un prinča Harija nesenais brauciens uz Kolumbiju radījis lielus finansiālos zaudējumus. Pāris uzņemts karaļu cienīgi, taču tas šai Dienvidamerikas valstij izmaksājis dārgi.

Meganas Mārklas un prinča Harija "bezmaksas brīvdi...

Megana Mārkla un princis Harijs savas nesenās vizītes laikā Dienvidamerikas valstī iztērējuši milzīgu daudzumu Kolumbijas peso. Uz to uzmanību vērsusi senatore Marija Fernanda Kabala, kura atklājusi resursu apmērus, kas izšķērdēti, sagaidot vizītē bijušo karalisko pāri.

Prinča Harija un Meganas Mārklas vizīte Kolumbijā

Runājot par Kolumbijas viceprezidenti, eksperts sacīja: “Pēc tam, kad Frensija Markesa noskatījās Harija un Meganas stāstu “Netflix” ēterā, viņa uzaicināja pāri uz Kolumbiju, vienai vizītes dienai izmaksājot ne mazāk par 34 892 186 peso (aptuveni 7600 eiro), kas ņemta no naudas, kas pieder kolumbiešiem.”

Savukārt Kali pilsētas labējo domnieks Andress Eskobars soctīklā "X" ierakstījis: “Mēs turpinām seno praksi: nododam savus resursus apmaiņā pret maldīgu prestižu,” citē izdevums “Express”. Tiek ziņots, ka Saseksas hercoga un hercogienes uzņemšanas vajadzībām ticis norīkots aptuveni 3000 darbinieku. “Tie ir miljardi [peso], ko varēja izmantot, lai paplašinātu bērnu zupas virtuves pieejamību, maksātu algas kopienas māmiņām, pamata kapitālu afro kopienām vai savestu kārtībā sporta vietas, kas praktiski ir drupās.”

Šī informācija nonākusi atklātībā pēc nesenas aptaujas, kuras komentētāji sūdzas par to, cik pārspīlēti izsmalcināti valstī uzņemti Saseksas hercogi. “Tās bija vienkārši bezmaksas brīvdienas, lai viņus turētu uzmanības centrā, kas viņiem ir vissvarīgākais, bez kā viņi būtu tādi, kādi viņi patiesībā ir, nekādi,” izteicies kāds dusmīgs kolumbietis. Bet kāds cits piebalsojis, sakot: “Viņi nedodas vizītē kā karaliskas personas. Viņiem nav protokola. Nav ģērbšanās koda. Šī turneja ir viņu pašu reklamēšana, nekāda sakara ar Apvienotās Karalistes valdību vai karali Čārlzu. Vienkārši atcerieties to.”