Svinības trīs dienu garumā: 52 gadus vecā Norvēģijas princese apprecas ar amerikāņu šamani
foto: EPA/Scanpix
Norvēģijas princese Marta Luīze un amerikāņu šamanis Dureks Verets.
Slavenības
2024. gada 1. septembrī, 13:42

Svinības trīs dienu garumā: 52 gadus vecā Norvēģijas princese apprecas ar amerikāņu šamani

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Norvēģijas princese Marta Luīze apprecējusies ar amerikāņu šamani Dureku Veretu, raksta "Daily Mail".

Svinības trīs dienu garumā: 52 gadus vecā Norvēģij...

Norvēģijā notikušas trīs dienu svinības par godu 52 gadus vecās princeses Martas Luīzes un amerikāņu dziednieka un šamaņa, 49 gadus vecā Dureka Vereta kāzām. 31. augustā pāris noslēdza laulību savienību. Ceremonija notika Geirangeras fjordā,

Princese Marta Luīze un šamanis Dureks Verets ceremonijas laikā aizliedza viesiem lietot telefonus. Kā vēsta "Daily Mail", uz kāzām bija uzaicināts režisors, kurš filmē "Netflix". Domājams, ka aizliegums izmantot telefonu bijis saistīts tieši ar to, ka ekskluzīvas tiesības izplatīt foto un video materiālus no izšķirošās kāzu dienas tiks dotas žurnālam "Hello!" un "Netflix".

foto: IMAGO/NTB ROY/Scanpix
Kāzas notika ļoti gleznainā vietā - viesnīcā Geirangerā.
Kāzas notika ļoti gleznainā vietā - viesnīcā Geirangerā.

Princeses un šamaņa kāzas bija patiesi karaliskas. Pasākumā pulcējās visi ģimenes locekļi - karalis Haralds V un karaliene Sonja, princis Hokons, viņa sieva, kroņprincese Mete-Mārita, viņu bērni - princese Ingrīda-Aleksandra un princis Sverre Magnuss, kā arī Martas Luīzes meitas no pirmās laulības - leja Isadora un Emma Talula Bena.

Tāpat ar savu klātbūtni pasākumu pagodināja arī cita Skandināvijas karaļnama - zviedru - pārstāvji. Troņmantniece princese Viktorija parādījusies kopā ar vīru princi Danielu, brāli princi Kārli Filipu un viņa dzīvesbiedri princesi Sofiju. Dānijas karaliskās dinastijas pārstāvji karalis Frederiks un karaliene Mērija nevarēja ierasties uz laulību ceremoniju. Turklāt kāzās nebija arī prinča Hokona padēls Mariuss Borgs Heibijs, kurš nesen nonācis skandāla centrā, uzbrūkot savai draudzenei.

Laulību ceremonija tika sarīkota viesnīcā "Union", kas atrodas Geirangeras ciematā. Tā ir četru zvaigžņu viesnīca, kurā viesiem tiek piedāvāti spa pakalpojumi, kā arī atvērts un slēgts baseins. Dienu iepriekš, piektdien, 30. augustā, princese Marta Luīze un viņas līgavainis Dureks Verrets uzaicināja draugus un radus izbraucienā ar jahtu gar fjorda Geirangeres piekrasti un pastaigā pa gleznaino Olesunnas pilsētiņu.