Dženifera Lopesa jutusies pazemota, redzot Afleku laimīgu ar bijušo sievu
foto: Shutterstock
Dženiferas Lopesas un Bena Afleka laulībai bija lemts īss mūžs.
Slavenības

Dženifera Lopesa jutusies pazemota, redzot Afleku laimīgu ar bijušo sievu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa iesniegusi šķiršanās pieteikumu no aktiera Bena Afleka pēc tam, kad uzzināja, ka viņš vēlas pavadīt viņu gadadienu kopā ar bijušo sievu Dženiferu Gārneri. Pēc viņas teiktā, Afleks licis viņai izskatīties pēc muļķes.

Dženifera Lopesa jutusies pazemota, redzot Afleku ...

"InTouch Weekly" ziņo, ka Lopesa ir dusmīga un apņēmības pilna panākt ievērojamu laulības šķiršanas kompensāciju, taču viņa vienmēr mīlēs Benu.

“Dženifera ir apsolījusi likt Benam nožēlot dienu, kad viņš nolēma viņu padarīt par zaudētāju!” atklāja informācijas avots.

Dziedātāja iesniedza šķiršanās pieteikumu 20. augustā, tieši divus gadus pēc tam, kad viņa un Afleks apmainījās ar zvērestu zvaigžņu ceremonijā Džordžijā. Neraugoties uz grezno laulības sākumu, šķiet, ka viņu attiecības jau kādu laiku bija uz nestabila pamata.

Paris, FRANCE  - Newlyweds Ben Affleck and Jennifer Affleck (Lopez) walk with their respective daughters Seraphina and Emme in the Marais during their honeymoon in Paris, France.Pictured: Ben Affleck, Jennifer Affleck, Jennifer LopezBACKGRID USA 22 JULY 2022 BYLINE MUST READ: Best Image / BACKGRIDUSA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.comUK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com*UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication* 
Vida Press

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

Pārim tuvu stāvoši avoti minēja, ka Lopesa cerējusi salabot viņu laulību, lai gan Afleks bija distancējies, pavadot laiku ārpus laulāto mājām un bieži redzēts kopā ar bijušo sievu Dženiferu Gārneri. “Benam piemīt tumsonība, ko neviens cits cilvēks nevar izlabot. Dženifera Gārnere to nevarēja izlabot, visi panākumi pasaulē to nevarēja izlabot,” izdevumam pastāstīja kāds avots.

Kā ziņots, Lopesas dusmas sasniedza izšķirošo punktu, kad viņa uzzināja, ka Afleks kopā ar Gārneri viņu jubilejas dienā dosies no Kalifornijas uz Konektikutu. Bijušais pāris plānoja palīdzēt savai 18 gadus vecajai meitai Violetai iekārtoties Jeila universitātes kopmītnē. Pēc iekšējās informācijas avota ziņām, redzot fotogrāfijas, kurās Afleks izskatās jautrs līdzās Gārnerei, Lopesa jutās nodota un pazemota.

Bens Afleks ar šķirto sievu Dženiferu Gārneri 2023. gada 26. septembrī Santamonikā

"InTouch" avots minēja, ka Lopesa tagad izjūt dziļu aizvainojumu pret Afleku. “Nav pārspīlēti teikt, ka Dženifera viņu ienīst,” sacīja informācijas avots. “Viņš ir padarījis viņu par pilnīgu muļķi, staigājot kopā ar savu bijušo sievu.”

Vienlaikus kāda sena Dženiferas draudzene pauda: “Viņa viņu mīl, viņa vienmēr viņu mīlēs, tā ir problēma.”