Nepārspējami! Kā izskatījās princese Diāna šķiršanās dienā ar Čārlzu
foto: Mirrorpix / Vida Press
Princese Diāna un Čārlzs savā kāzu dienā 1981. gadā.
Slavenības
2024. gada 31. augustā, 06:39

Nepārspējami! Kā izskatījās princese Diāna šķiršanās dienā ar Čārlzu

Jauns.lv

Velsas princese Diāna 1996. gadā oficiāli izšķīrās no sava vīra prinča Čārlza. Londonas paparaci princesi nofotografēja tā gada 28. augustā un parādīja, kāda izskatījās Lielbritānijas karaliskās ģimenes pārstāve.

Nepārspējami! Kā izskatījās princese Diāna šķiršan...

Čārlzs un Diāna apprecējās 1981. gadā. Viņas kāzas ar britu troņmantnieku kļuva par vienām no grandiozākajām karaliskajām laulībām, kas tika pārraidītas visā pasaulē. Vēlāk dzīvesbiedriem piedzima divi dēli - prinči Viljams un Harijs. Tomēr pēc 15 laulībā pavadītiem gadiem 1996. gadā savienība izjuka.

Oficiālā šķiršanās notika 28. augustā. Lielbritānijā šajā dienā paziņoja, ka laulātie vairs nav kopā un šaistībā ar šo notikumu tika izdots speciāls rīkojums  Šajā pašā dienā Diānu pārsteidza galvaspilsētas fotogrāfi, kad viņa ieradās Londonas Nacionālā baleta studijā.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Diāna kameru priekšā nostājās izsmalcinātā tēlā. Viņas tērpi pat pēc nāves joprojām tiek uzskatīti par moderniem, bet pašu princesi dēvē par stila etalonu. Šajā reizē slavenība bija izvēlējusies baltu topu, gaiši zilu žaketi ar baltām svītrām un tādas pašas krāsas bikses.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Diāna 1996. gadā.
Princese Diāna 1996. gadā.

Savu tēlu Diāna papildināja ar vērtīgiem aksesuāriem - zelta auskariem ar pērlēm, bet zvaigznes pirkstā bija gredzens ar zilu safīru, ko Čārlzs viņai uzdāvināja bildinājuma dienā. Arī pēc šķiršanās Diāna turpināja nēsāt šo gredzenu. Šobrīd šis aksesuārs pieder prinča Viljama sievai - Velsas princesei Ketrīnai.

foto: Shutterstock/ Vida Press

Dzīvoklis Londonā, kurā pirms kāzām dzīvojusi princese Diāna

Dzīvoklis Londonā, kur pirms kļūšanas par Velsas princesi dzīvoja Diāna Spensere, kļuvis par oficiālu tūrisma objektu - uz ēkas uzstādīta ...

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princese Diāna un princis Čārlzs sadrūmuši

Princese Diāna un princis Čārlzs.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.