Ar savu amerikāņu specvienības policistu beidzot apprecējusies dziedātāja Evija Sloka
foto: no privātā arhīva
Pēc četru gadu draudzības Evija Sloka un Niks Valeriuss laimīgi savā kāzu dienā.
Slavenības

Ar savu amerikāņu specvienības policistu beidzot apprecējusies dziedātāja Evija Sloka

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

12. augustā Krimuldas muižā pēc četru gadu draudzības gredzenus ar savu mīļoto cilvēku, specvienības policistu Niku Valeriusu mija Amerikā dzīvojošā latviešu dziedātāja Evija Sloka.

Ar savu amerikāņu specvienības policistu beidzot a...

Līdzko pagājušā gada sākumā Evija un Niks saderinājās, pāris sāka kalt plānus par kāzām. Tās bija ieplānots rīkot Latvijā, jo te ir gan Evijas ģimene, gan draugi. Turklāt tā būtu lieliska iespēja ar Latviju iepazīstināt Nika ģimeni, viņš pats jau vairākkārt viesojies sievas dzimtenē. Taču pērnvasar plānotās kāzas tomēr tika uz gadu pārceltas, jo pietrūcis laika, lai visu noorganizētu.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", nu beidzot tas noticis – kāzu ceremonija risinājās Evijas un Nika tuvāko cilvēku lokā Krimuldas muižas terasē, bet pašas svinības aizvadītas viesu namā Bēršas, kas atrodas gleznainā vietā Gaujas senlejā. Pēc kāzām jaunais pāris jau devies baudīt medusmēnesi, kas sācies Nīderlandes pilsētā Amsterdamā un turpināsies eksotiskajā Fidži.

Populārās kantrimūzikas grupas "Klaidonis" līdera Māra Slokas meita Evija jau vairākus gadus dzīvo Amerikā. Ikdienā Evija un Niks dzīvo Ņūdžersijas štatā, Hobokenas pilsētā, kur pāris iegādājies māju. Evija Sloka pasniedz vokālās nodarbības, klavieru un vijoles spēli, kā arī turpina dziedāt, diezgan bieži muzicē latviešu sarīkojumos visā Amerikā. Savukārt Niks ir specvienības policists. Evija atklāj, ka viņas mīļotā cilvēka darbs tik tiešām ir spriedzes pilns un bīstams, gluži kā rāda amerikāņu filmās.

Vairāk kāzu foto un citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!