"Supernovas" dalībnieki Dima un Kamilla prezentē konkursa dziesmu. FOTO. VIDEO
Duets Dima Miļeņins un Kamilla piedalīsies LTV1 konkursā „Supernova 2015”.
Slavenības
2015. gada 27. janvāris, 04:36

"Supernovas" dalībnieki Dima un Kamilla prezentē konkursa dziesmu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Sestdienas vakarā Rīgas naktsklubā „Friends” savu jauno LTV1 konkursa „Supernova 2015” dziesmu prezentēja dziedātāji Dima Miļeņins un Kamilla jeb īstajā vārdā Jana Kļaviņa.

Dima Miļeņins un Kamilla kopā dzied jau vairāk nekā gadu. Abu kopīgais projekts aizsākās klubā „Friends”, kur Dima strādā par māksliniecisko direktoru, bet Kamilla regulāri uzstājās kā dziedātāja. Pateicoties komponistam Gaitim Lazdānam, nu arī tapusi viņu pirmā kopīgā dziesma, ko paši dēvē par himnu mīlestībai - „Colours of Love”. Ar šo dziesmu duets uzstāsies LTV1 konkursā „Supernova 2015”. Kā zināms, šī konkursa uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Austrijā.

Kamilla jau kopš astoņu gadu vecuma regulāri piedalās dažādos mūzikas konkursos, gan Latvijā, gan ārpus tās. Viņa ir šova „Hello Jūrmala” fināliste, konkursa „Народный артист” (Krievija) dalībniece. Pirms sešiem gadiem konkursā Krievijā Kamilla ieguva galveno balvu – mācības kaimiņzemē, taču viņa nolēma turpināt karjeru valstī, kur augusi - Latvijā.

„Vislielākās uzvaras vēl tikai priekšā. Cik sevi atceros, katru gadu esmu skatījusies Eirovīzjas konkursus un priecājos par tiem māksliniekiem, kas tur nokļuvuši. Un tas ir arī viens no maniem sapņiem – dziedāt Eirovīzijā. Kad uzzināju, ka ar Dimu tiekam konkursā „Supernova 2015” biju ļoti priecīga. Tas man ir liels gods,” atzīst dziedātāja, kuru skatuves partneris, grupas „Light Music Band” solists Dima Miļeņins sauc arī par savu mūzu. „Mēs satikāmies kā divi dažādi solo mākslinieki, bet, kad dziedam kopā, tā ir neticama saskaņa,” priecājas mākslinieks.

Dziesmas prezentācijas pasākumā publika atsaucīgi uzņēma abus jaunos māksliniekus, pēc koncerta veltot skaļus aplausus un ovācijas. Turklāt, kā atzina paši izpildītāji un dziesmas autors, tad viņu dziesmu atzinīgi novērtējuši arī ārzemju eksperti, tāpēc tagad jāgaida, kāds būs žūrijas vērtējums un skatītāju atbalsts konkursa laikā.

Pirmā konkursa „Supernova” tiešraide būs redzama 1. februārī, kanālā LTV1. Jau ziņojām, ka konkursā tika 20 mākslinieki: Antra Stafecka, Katrīna Bindere, Ornella, Aminata, Minta, Lana Švilpe, Signe, Linda Ķaukule, Katrīna Cīrule, Markus Riva, Atis Ieviņš, Gunārs Gaumīgs, Rihards Bērziņš, Mārtiņš Ruskis un Ginta Krievkalna, „Euphony”, Dima Miļeņins un Kamilla, „Framest”, „Elektro Folk”, „The Stones”, „Riga Metro”.

Dima Miļeņins un Kamilla „Colours of love” (mūzika - Gaitis Lazdāns, vārdi - Mārtiņš Taranda)

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes (Sergejs Skripa)