Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pateicoties draudzenei Inesei, acīmredzami uzlabojusies Breda Pita higiēna
foto: Phil Duncan/Every Second Media/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits un Inese de Ramona.
Slavenības

Pateicoties draudzenei Inesei, acīmredzami uzlabojusies Breda Pita higiēna

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Breda Pita (60) draudzenei juvelierizstrādājumu dizainerei Inesei de Ramonai (31) ir "acīmredzami labvēlīga" ietekme uz slaveno aktieri. Un nav runa tikai par to, ka Pits atkal jūtas laimīgs un mīlēts.

Pateicoties draudzenei Inesei, acīmredzami uzlaboj...

Breda Pita un Ineses de Ramonas romantiskās attiecības ir tik stipras kā nekad. Abi uzsākuši kopdzīvi, nesen pirmo reizi kopā apmeklējuši saviesīgu pasākumu un pat sapņojot par bērniem. Ineses ietekmē pozitīvi arī mainījušies Breda ikdienas paradumi. Kāds pārim pietuvināts avots izdevumam “In Touch Weekly” pastāstījis, ka filmas “Smita kungs un kundze” zvaigzne “ir patiešām mainījies Ineses dēļ” un dod priekšroku kopšanai, kā to vēlas viņā mīļotā Inese.

Breds Pits ar mīļoto Inesi de Ramonu apmeklē Lielbritānijas “Grand Prix”

“Breds tagad pievērš lielāku uzmanību apģērbam, ko viņš valkā, un ļauj viņai izvēlēties savu odekolonu. Viņa pat ir panākusi, ka viņš lieto zobu diegu,” pavēstījis zinātājs. Viņš pat izteicies, ka pirms attiecībām ar juvelierizstrādājumu dizaineri Breds “bieži vien dienu vai divas nemazgājās, kas ir pārsteidzoši, ņemot vērā, ka viņš ir tik liels seksa simbols”, bet, esot kopā ar Inesi, “viņš ir darījis visu, lai mainītu savus slikti ožošos ieradumus”.

“Breds agrāk diezgan pavirši izturējās pret dušu un matu mazgāšanu, un, ejot dušā, vēlējās izmantot tikai ziepes un ūdeni, atteicās lietot dezodorantu vai odekolonu,” turpināja avots. Taču līdz ar Ineses ienākšanas Breda dzīvē “tas ir pavisam cits stāsts”, jo “tagad viņiem patīk kopā apmeklēt spa un ļauties, piemēram, masāžām un sejas kopšanas procedūrām. Viņam patīk arī mitrinoši līdzekļi un ādas krēmi. Viņš ir uzlabojis savu situāciju šajā jomā, visiem par atvieglojumu,” noslēdzis vārdā neminētais paziņa.