Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz fanu ultimātu "Taisnīgumu Luisam!"
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Velsas princis Viljams un princese Ketrīna ar visiem trim bērniem vēro karaļa oficiālo dzimšanas dienas parādi "Trooping The Colour".
Slavenības

Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz fanu ultimātu "Taisnīgumu Luisam!"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklēja Vimbldonu, bet princis Viljams ar dēlu princi Džordžu futbola finālspēli Berlīnē. Tikai pastarītis princis Luiss nekur netika ņemts līdzi. Fani tīmeklī sasparojušies neformālai akcijai “Taisnīgumu Luisam”, un karaliskais pāris reaģējis uz to.

Princis Viljams un princese Ketrīna reaģē uz fanu ...

Velsas princese Keita Midltone un princis Viljams ir šķietami reaģējuši uz karaļnama fanu prasību “taisnīgumu princim Luisam” pēc tam, kad viņu nepaņēma līdzi ne uz Eiropas futbola čempionāta fināla maču, ne Vimbldonas tenisa turnīra finālu, lai gan vecāki ar abiem vecākajiem bērniem apmeklēja šos nozīmīgos sporta pasākumus.

Princis Viljams ar dēlu princi Džordžu vēro Eiropas futbola čempionāta finālu 2024. gadā

Fani komentējuši: “Džordžam tiek Eiropas futbola fināls... Šarlotei tiek Vimbldonas fināls... Džordžs un Šarlote tiek uz Teilores Sviftas koncertu... Taisnīgumu princim Luisam!” Vēlāk, kā sajuzdami Luisa aizstāvju paustās domas, princis Viljams un princese Ketrīna sociālajos tīklos publiskojuši mīlīgu fotogrāfiju, kurā visbeidzot arī redzams pastarītis Luiss.

Velsas prinča ģimene izplatījusi fotogrāfiju, kurā Šarlote un Luiss redzami, vērojam futbola spēli televizora ekrānā. Abi ir ģērbušies komandas krekliņos, kam uz muguras ir savs vārds, bet cipars atbilst katra gadu skaitam, attiecīgi – 9 un 6. Komentārā karaliskais pāris ierakstījis: “Anglija, jūsu komandas darbs, izturība un apņēmība iedvesmoja mūs visus, gan jaunus, gan vecus. Apsveicam Spāniju V. un K.”

Princese Ketrīna ar meitu un māsu apmeklē Vimbldonu 2024. gadā