Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Seriāls "The Boys" sasniedz miljardu skatījumu
foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Seriāla "Zēni" 4. sezonas filmēšana Toronto.
Slavenības

Seriāls "The Boys" sasniedz miljardu skatījumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Plašu popularitāti iemantojušais straumēšanas vietnes "Amazon Prime" supervaroņu seriāls "Zēni" ("The Boys") sasniedzis zīmīgu rekordu, 4. sezonai tuvojoties noslēgumam.

Seriāls "The Boys" sasniedz miljardu skatījumu...

Supervaroņu sāga “Zēni” ir neapturama. Ceturtajai seriāla sezonai tuvojoties noslēgumam, TV šovs ir pārsniedzis vairāk nekā vienu miljardu skatījuma minūšu. Pasaules līderis auditorijas skaita, datu un analītikas jomā kompānija “Nielsen” to reģistrējis laika posmā no 10. līdz 16. jūnijam, kad skatītājiem tika piedāvātas ceturtās sezonas pirmās trīs sērijas: “Department of Dirty Tricks”, “Life Among the Septics”, un “We'll Keep the Red Flag Flying Here”.

Iepriekš seriāla zvaigzne Čeiss Kraufords padalījās ar šokējošu atklāsmi par gandrīz piedzīvotu panikas lēkmi, kad viņam vajadzēja nospēlēt intīmu ainu ar astoņkāji. Intervijā žurnālam “Rolling Stone” aktieris atzina, ka būtu krietni padomājis, vai pievienoties seriāla aktieru trupai, ja būtu zinājis, ka viņa ūdens supervaronim ceturtajā sezonā būs seksuālas attiecības ar astoņkāji (lomu ierunājusi Tilda Svintone!). “Tagad tas šķiet tik jautri un izcili, bet, kad parādījās pirmā informācija, es biju panikā – ‘Ak, Dievs, kā tas viss notiks?’” Kraufords satraucies, cik kailam viņam šīs ainas laikā vajadzēs būt, no kādiem leņķiem tiks filmēts un kā vispār ar kaut ko tādu tikt galā.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Aktieris Čeiss Kraufords.
Aktieris Čeiss Kraufords.

Intervijā aktieris atzīmēja, ka seriālam ir savs intīmo ainu koordinators, kas palīdz aktieriem tikt galā ar šāda tipa epizodēm. “Taču ne jau ar astoņkāji,” atzīmēja Čeiss Kraufords. Viņš gan atzina, ka viss noticis ļoti diskrēti un cik vien iespējams korekti. “Bet, jā, tas vien, ka slapjš astoņkājis ir blakus gultā, ir kaut kas smieklīgs un dīvains. Tad tas viss gandrīz gadu nav redzams uz ekrāniem un tu sāc satraukties, kā skatītāji to uztvers. Bet visiem patika.”