Aleksis no "Carnival Youth" uzaudzējis pamatīgu bārdiņu. FOTO
Grupas “Carnival Youth” mūziķis Aleksis Luriņš kopā ar kolēģiem Edgaru Kauperu (no kreisās) un Robertu vanagu, kā arī grupas menedžerēm 2015. gada ziemā.
Slavenības
2015. gada 30. janvāris, 07:32

Aleksis no "Carnival Youth" uzaudzējis pamatīgu bārdiņu. FOTO

Jauns.lv

Populārās jauniešu grupas “Carnival Youth” mūziķis Aleksis Luriņš jau kopš aizvadītās vasaras audzēja stilīgas ūsas, bet nu viņš var lepoties ar pavisam hipsterīgu bārdu.

“Carnival Youth”, kurā bez Alekša muzicē arī Renāra Kaupera dvīņi Edgars un Emīls, kā arī Roberts Vanags, aizvadītajā gadā parūpējušies par pamatīgu pārsteigumu Latvijas mūzikā, izdot patiešām kvalitatīvu debijas albumu. Un ne velti viņi pretendē uz Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofons 2014”, turklāt pat četrās nominācijās!

Grupa arī ieradās uz izstādes „Mūziku redzi?” atklāšanu 28. janvārī, kur tirdzniecības centrā „Alfa” sadarbībā ar Mūzikas ierakstu gada balvu „Zelta mikrofons 2014” tika atklāta Strazdumuižas internātvidusskolas vājredzīgo un neredzīgo bērnu zīmējumi. Pasākumā “Carnival Youth” uzstājās ar nelielu akustisko koncertu, un, ja visi grupas jaunieši bija ar gludi skūtiem vaigiem, tad Aleksis Luriņš savu kolēģu vidū izcēlās ar iespaidīgu bārdu un uzskrullētām ūsām.

Carnival Youth - Never Have Enough

Kasjauns.lv/FOTO: Mārtiņš Ziders, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva