Princese Ketrīna savu bērnu Džordža, Šarlotes un Luisa dēļ uzņēmusies nozīmīgu lomu
foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Velsas princese Ketrīna ar vīru princi Viljamu un vecākajiem bērniem princi Džordžu un princesi Šarloti 2023. gada jūlijā.
Slavenības

Princese Ketrīna savu bērnu Džordža, Šarlotes un Luisa dēļ uzņēmusies nozīmīgu lomu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna lieliski apzinās, kas viņa ir un kādu stāvokli ieņem.

Princese Ketrīna savu bērnu Džordža, Šarlotes un L...

Velsas princese Keita Midltone uzņēmusies “nebijušu” lomu ģimenē, lai pasargātu savus bērnus princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu. Kā vēsta izdevums “Daily Star”, nākamā britu karaliene spērusi “neparastu” soli, kļūstot par Velsu ģimenes galveno fotogrāfu, kas iemūžina īpašos brīžus bērnu dzīvē.

Tā fotografē Velsas princese Ketrīna

Publikācijā teikts, ka princese, kas aizraujas ar fotografēšanu brīvajā laikā, pieņēmusi lēmumu kļūt par bērnu oficiālo fotogrāfu, pēc tam, kad sapratusi, cik negatīvu ietekmi un viņas vīru princi Viljamu atstājuši plašsaziņas līdzekļi un to klātbūtne viņa dzīvē.

Keita Midltone nesen – prinča Viljama dzimšanas dienā un Tēva dienā – dalījusies ar jaunākajām ģimenes fotogrāfijām un atklājusi, ka tās uzņēmusi viņa. Kā norāda karaļnama eksperte Afua Hagana: “Velsas princese saprot, kas viņa ir, kādu stāvokli ieņem. Viņa arī saprot interesi par savu ģimeni, īpaši par viņas bērniem, ka cilvēki vēlas redzēt viņus augam. Tāpēc viņa apzinās, ka plašsaziņas līdzekļiem šīs bildes ir vajadzīgas.”

Keita ir pieredzējusi, kādu kaitējumu preses klātbūtne nodarījusi prinča Viljama dzīvei, un tāpēc sapratusi: ja viņa var kaut ko darīt šajā jautājumā, ja viņa var pārņemt kontroli, tad viņai tas ir jādara, – paskaidrojusi eksperte. Viņa turpinājumā norādījusi: “Keita izdarīja kaut ko tādu, kas tolaik nebija pieredzēts. Viņa nolēma, ka būs tā, kas pati fotografēs savus bērnus, kas, manuprāt, bija absolūti izcils solis.” Komentējot Keitas Midltones lēmumu, arī karaļnama eksperte Ingrīda Sevarda sacīja, ka nākamās karalienes rīcība aiztaupījusi bērniem diskomfortu, kas saistītas ar pozēšanu svešiniekam.

Atgādināsim, ka pirms tam karaliskās ģimenes bērnu fotografēšana vienmēr bijusi uzticēta pieaicinātiem fotogrāfiem. Pašiem labākajiem profesionāļiem, taču ģimenei tomēr svešiem cilvēkiem. Ketrīna šo seno tradīciju lauza jau ar sava pirmdzimtā prinča Džordža pirmo oficiālo fotogrāfiju. Kad viņa ar Viljamu un dēlu uz rokām pozēja pirmajai oficiālajai fotogrāfijai, tika darīts zināms, ka jauno ģimeni fotografējis vectētiņš – Keitas tētis Maikls Midltons. Savukārt tam sekojošās bērnu fotogrāfijas dzimšanas dienās un citās nozīmīgās reizēs vienmēr ir Ketrīnas pašas uzņemtas.