foto: Paul Grover/REX/ Vida Press
Ko hercogiene Ketrīna nēsā savā rokassomiņā
Slavenības
2018. gada 29. novembris, 12:12

Ko hercogiene Ketrīna nēsā savā rokassomiņā

Jauns.lv

Parastai sievietei rokassomiņā būs telefons, atslēgas, naudas maks, visticamāk, daudz dažādu neizsviestu pirkumu čeku un varbūt vēl arī paciņa košļājamās gumijas. Hercogienes Ketrīnas rokassomiņā neko no tā visa neatrast!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Paul Grover/REX/ Vida Press

Biogrāfiskās grāmatas „Keita: Biogrāfija” („Kate: A Biography”) autore Mārsija Mūdija apgalvo, ka Kembridžas hercogienes Ketrīnas rokassomā ir četras lietas, turklāt tās visas ir ļoti praktiskas sievietei, kuras darbs atšķiras no lielākā vairuma citu daiļā dzimuma pārstāvju.

Hercogienes Ketrīnas rokassomiņas

gallery icon
43

Kas gan ir šīs lietas, bez kurām nav aizstājama Ketrīnas ikdiena? Pirmā, ko hercogiene vienmēr ieliks somiņā, ir kompaktais spogulītis, lai vienmēr pārliecinātos, vai pēc launagā apēstās sviestmaizes zobu starpās nav palikusi kāda melna magoņu sēkliņa.

Otra lieta ir kabatas lakatiņš, kas ir absolūti nepieciešams, lai jaunā māmiņa pie nepieciešamības noslaucītu deguntiņu kādam no saviem trim bērniem – princim Džordžam, princesei Šarlotei vai princim Luisam.

foto: danapress/All Over Press/ Vida Press
Hercogienes Ketrīnas rokassomā vienmēr ir četras lietas.

Vēl hercogienes Ketrīnas somiņā atrodams lūpu balzams. Tā kā laiks kļūst aizvien drēgnāks, nav nekā nepatīkamāka par sasprēgājušām lūpām, ja nākas visu dienu pavadīt ārā, tiekoties ar tautu.

Pēdējā „pirmās nepieciešamības” lieta Ketrīnas rokassomā ir salvetes, ar ko noslaucīt spīdošu pieri vai degunu, lai allaž izskatītos nevainojami, jo viņu paparaci fotografē ik uz soļa.

Ketrīnai nav nepieciešams nēsāt līdzi naudas maku un kredītkartes. Interesanti, ka viņas rokassomā neatrodas vieta arī mobilajam tālrunim.

foto: Joan Wakeham/REX/ Vida Press
Visticamāk, ka hercogienes Ketrīnas rokassomiņas saturs atšķiras, kad viņa dodas ikdienas gaitās, nevis pilda karaliskos pienākumus. Brīvdienās iespējams tur pat atradīsies kāda bērnu rotaļlieta.

Visticamāk, ka hercogienes Ketrīnas rokassomas saturs ir pavisam citāds, kad viņa nav devusies pildīt karaļnama oficiālos pienākumus, bet gan iet savās ikdienas gaitās. Iespējams, ka tad somā būs gan kāds penijs, gan dažas bērnu mīkstās rotaļlietas un varbūt pat šokolādes batoniņš.

Hercogiene Ketrīna apmeklē Kara muzeju Londonā

gallery icon
57

Hercogiene Ketrīna apmeklē valsts banketu par godu Nīderlandes karaļpāra vizītei

gallery icon
7

Hercogiene Ketrīna pēc dekrēta atvaļinājuma atgriežas pie pienākumiem

gallery icon
22
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās