Princeses Diānas brāļameitas lēdijas Amēlija un Elīza Spenseres

gallery icon
28
Slavenības
2024. gada 5. jūlijs, 19:40

Kā šobrīd izskatās princeses Diānas brāļameitas 31 gadu vecās dvīnes Spenseres?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princeses Diānas brāļameitas nesen apmeklējušas Vimbldonu. 31 gadu vecā lēdija Amēlija Spensere ieradās kopā ar savu dzīvesbiedru Gregu Maletu, un kopā ar viņiem bija arī Amēlijas dvīņumāsa 31 gadu vecā lēdija Elīza Spensere.

Lēdija Amēlija uz pasākumu ieradās olīvkrāsas bikškostīmā un baltā topiņā, bet kājās bija apāvusi melnas augstpapēžu laiviņas. Viņai uz pleca bija maza pīta soma. Gaišos matus Amēlija bija atstājusi vaļējus un koptēlu papildinājusi ar saulesbrillēm. Viņas māsa lēdija Elīza bija ģērbusies baltā bikškostīmā un baltā topiņā, kam pieskaņojusi baltas augstpapēžu sandales un saulesbrilles. Arī viņa matus bija atstājusi vaļējus, bet manikīru un pedikīru izvēlējusies koptēlam pieskaņotos gaišos toņos.

foto: Vida Press
Lēdija Amēlija Spensere un lēdija Elīza Spensere Vimbldonā.

Elizabete (“Elīza”) un Amēlija Spenseres ir princeses Diānas brāļa, grāfa Čārlza Spensera un viņa pirmās sievas, bijušās modeles Viktorijas Lokvudas meitas. Lēdija Elīza jau iepriekš atzinusi, ka ne viņai, ne māsai daudzu gadu garumā nav bijis ne mazākās nojausmas par princeses Diānas lielo ietekmi pasaulē. “Es uzaugu Dienvidāfrikā, un man bija maz priekšstata par to, cik svarīga viņa ir pasaulē. Tā tas bija līdz brīdim, kad kļuvu vecāka. Mēs viņu vienmēr zinājām tikai kā mūsu tanti,” viņa sacīja intervijā izdevumam “Tatler” 2021. gadā, piebilstot, ka atceras Diānu kā “apbrīnojami siltu, gādīgu un mīlošu”.