Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aktieru attiecību krīze, spoku mednieku jaunie piedzīvojumi un poļu komēdijseriāls
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aktieru attiecību krīze, spoku mednieku jaunie piedzīvojumi un poļu komēdijseriāls

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties biogrāfisku drāmu "Būt Rikardo", piedzīvojumu filmu "Spoku mednieki: Sasaluma impērija" un poļu komēdijseriālu "Klāra".

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aktieru attiecību krīz...

Aktieru attiecību krīze

Filma "Būt Rikardo" ("Being the Ricardos") ir stāsts par aktieru Lūsilas Bolas un Desija Arnasa attiecībām komēdijas "Es mīlu Lūsiju" tapšanas sākumā, kad pāris piedzīvoja radošo un ģimenes krīzi.

Filma piedāvā ieskatu šo divu ikonisko personību dzīvē, viņu mīlestībā un radošajā darbā. Tā ir gan emocionāla, gan izglītojoša, un to noteikti ir vērts noskatīties visiem, kas interesējas par Holivudas zelta laikmetu un televīzijas vēsturi. Trim "Oskara" balvām nominēto režisora Ārona Sorkina filmu ar Holivudas zvaigznēm Nikolu Kidmenu un Havjeru Bardemu galvenajās lomās skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".

Spoku mednieki atkal cīņā

"Spoku mednieku" sāgā – jau piektā filma!

Spengleru ģimene atgriežas vietā, kur viss sākās, – ikoniskajā Ņujorkas ugunsdzēsēju depo –, lai apvienotos ar sākotnējiem Spoku medniekiem, kuri izveidojuši īpaši slepenu izpētes laboratoriju, lai spoku medīšanu paceltu nākamajā līmenī. Kad sena artefakta atklāšana atbrīvo ļaunu spēku, jaunajiem un vecajiem Spoku medniekiem jākļūst par vienu komandu, lai aizstāvētu savu pilsētu un glābtu pasauli no jauna ledus laikmeta.

Tēmas