Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai karalis Čārlzs plāno privātu vizīti ASV, lai satiktu mazbērnus Ārčiju un Lilibetu?
foto: John Rainford / SplashNews.com/ Vida Press
Lielbritānijas karalis Čārlzs III.
Slavenības

Vai karalis Čārlzs plāno privātu vizīti ASV, lai satiktu mazbērnus Ārčiju un Lilibetu?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu karalis Čārlzs III ļoti ilgojas satikt savus jaunākos mazbērnus - prinča Harija un Meganas Mārklas bērnus Ārčiju un Lilibetu.

Vai karalis Čārlzs plāno privātu vizīti ASV, lai s...

Tiek ziņots, ka Lielbritānijas karalim Čārlzam ļoti pietrūkst abu jaunāko mazbērnu un viņš vēlētos tos apmeklēt ASV. Viņa Majestāte ļoti ilgi nav saticis prinča Harija un Meganas Mārklas bērnus un, lai arī šobrīd ārstējas no vēža, būtu gatavs viņus apciemot.

Karaļnama eksperts Toms Kvinns izdevumam “The Mirror” pastāstījis, ka Čārlzs gatavojoties apmeklēt Štatus. Viņš atklājis: “Čārlzam ir bijušas sarunas par oficiālu vizīti ASV kaut kad nākotnē, un nav šaubu, ja tas notiks, ka viņš izbrīvēs laiku, lai apciemotu savu jaunāko dēlu un mazbērnus. Taču ir lērums plānošanas darbu, kas jāpaveic, pirms tas var kļūt kaut par nelielu iespēju.”

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

Kvinns turpinājumā norādījis: “Karalis Čārlzs privāti ir apmeklējis daudzas citas valstis – viņš, piemēram, devās neafišētā vizītē uz Transilvāniju, lai pārbaudītu savus īres īpašumus. Tāpēc noteikti ir iespējams, ka viņš dotos diskrētā privātā vizītē pie Harija un bērniem Kalifornijā. Viņš izmisīgi vēlas satikt mazbērnus un nespēj paciest pat domu, ka Ārčijs un Lilī (Lilibeta) neatcerēsies viņu kā sirsnīgu un draudzīgu vectēvu, par kādu viņš vēlas būt.”